Shopping Days a Rózsakert Bevásárlóközpontban Shopping Days a Rózsakert Bevásárlóközpontban

Ne maradj le a fantasztikus nyárkezdő ajánlatokról 2020. június 25. és 28. között, csütörtöktől vasárnapig,Rózsakert Shopping Daysen! 

Olvasd el cikkünket, hogy megtudd, mely üzletek milyen kedvezményekkel vár Rád a Rózsakert Bevásárlóközpontban.

A hangulatos budai környezetben igazi élmény lesz a vásárlás az egész család számára, ahol a minőségi divatcikkek mellett igazi feltöltő élményekben is részed lehet!

Ha szeretnél ezen a nyáron igazán stílusos lenni, akkor a s.Oliver, a My Day Collection, a Gant, a Clamar Multibrand Store, a Blitz és az Elysées női és férfi ruhái között egészen biztosan megtalálod a hozzád legjobban illeszkedő outfiteket 20%-70% kedvezménnyel ezeken a napokon. 

Minden stílusos öltözék alapja a megfelelően kiválasztott fehérnemű. Szakértői segítségért fordulj a Bralette fehérnemű üzlet eladóihoz. Ha megtaláltad a számodra tökéletes ruhákat, dobd fel őket valamilyen stílusos kiegészítővel a Gion bőrdíszmű üzletéből! Ne feledd, a makulátlan megjelenés elsőszámú titka a természetes smink, amelyhez mindent megtalálsz a Marionnaud Parfüméria üzletében, a Shopping Days alkalmával ráadásul kedvezményes áron! A helyes bőrápolás titkát a BENU Gyógyszertár, a tökéletes látás stílusos megjelenését pedig a Tóbiás Optika és a Vision Express ismerik a legjobban.

 

The House of Villeroy & Bochban szintén 20%-os kedvezménnyel találhatod meg a különleges étkészletet és dekorációs elemeket. Ha a kifinomult elegancia híve vagy a konyhaasztal mellett is, akkor is érdemes ellátogatnod a Villeroy üzletébe, a stílusos anyagok és színek hangulata tökéletes kiegészítői lesznek otthonodnak. A finom falatokat és italokat pedig a Petit Pain Pékség, a Ronnefeldt Teaház és a Bortársaság szaküzlete biztosítja majd. 

 

Azért, hogy a gyermekek számára is igazi kalandokkal induljon el az idei nyár, látogassatok el az a-Wear Sport üzletébe, ahol a megjelölt termékeket 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg. 

A vásárlás mellett természetesen kedvezményes szolgáltatásokban is részed lehet, a Thai Harmónia masszázsszalon, az RMC DentArt fogászati központ, a Rózsakert Medical Center és még jó néhány szolgáltatás kedvezményes áron érhető el ezeken a napokon.

Rózsakert Bevásárlóközpontban a minőségi termékek mellé ráadásul kedves és szakszerű kiszolgálás is párosul, így egészen biztosan megéri kilátogatni a Mechwart tértől csupán tíz percre elhelyezkedő bevásárlóközpontba június 25. és 28. között.

 

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.