Tavaszi szettek minden alkalomra 10 000 Ft alatt Tavaszi szettek minden alkalomra 10 000 Ft alatt

A tavaszi gardróbfrissítés nem egyszerű dolog. Ahogy ez ilyenkor természetes, mindannyian vágyunk valamilyen újdonságra a ruhatárunkban, azonban mire beszerezzük a kívánt darabokat, gyakran észrevesszük, hogy pénztárcánk tartalma rohamosan megcsappant.

Az ilyen esetekben is hasznos lehet, ha előre tervezünk. Fontos például végiggondolni azt, hogy milyen típusú eseményekre, alkalmakra szeretnénk ruhákat választani, így nem futunk bele abba a problémába, hogy a sokadik kisestélyi landol a kosarunk alján, miközben csak kényelmes, otthoni kiegészítők keresésére indultunk.

Éppen ezért összeállítottunk Nektek három olyan szettet, amely minden alkalomra jól jöhet, ráadásul az alábbi kollekciókat beszerezheted már 10 000 Ft értékben a H&M üzleteiből, így pénztárcabarát módon kötheted össze az aktuális divatot és a ruhadarabok hasznossságát. Részletekért kattints a képekre!

1. Laza munkanapok

Az alábbi összeállítást bátran viselheted egy könnyebb munkanapon, amikor a hőmérséklet már 20 fok fölé emelkedik, a lenge nadrágban egyszerre lehetsz elegáns és élvezheted a kényelmet. Egy mintás blúzzal pedig soha nem lőhetsz mellé. Fontos, hogy egy ilyen szetthez, színben harmonizáló kiegészítőket válassz. Főként, ha munkahelyeden öltözködsz lazábban, ne vidd túlzásba a kiegészítők, a színek és a textúrák halmozását!

2. Romantikus randevú

Az alábbi összeállítás randevúra vagy más alkalomra is egyaránt viselhető, amely elegánsabb megjelenést kíván. A romantikus hangulatú virágminták és kiegészítők egészen biztosan lenyűgözik majd partneredet is. Egy különleges bokacsizmában pedig elragadóan magabiztosnak érezheted magad!

3. Az otthon kényelme

Otthoni pihenéshez, vagy hétvégi szaladgáláshoz szeretnél ruhát találni? Ilyenkor természetesen minden megengedett, egy bohémabb cipő vagy kiegészítő, vagy akár egy csillámló sapka is. Hétvégi viseletnek mindenképpen olyan darabokat válassz, amelyekben kényelmesen és otthonosan érzed magad, így lesz teljes a pihenés és a kikapcsolódás élménye.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?