Válassz életre szóló túrabakancsot a Sportfactory-ból! Válassz életre szóló túrabakancsot a Sportfactory-ból!

Mindig is álmodoztál arról, hogy a hétköznapokból kiszakadva valami igazán természetközeli, csodálatos helyen töltődj fel a hétvégén? Ahhoz, hogy ez megvalósuljon nem feltétlenül van szükséged drága repülőjegyekre, de még tűző napsütésre sem, csupán egy kitartó társra, aki a nehezebb helyzetekben sem fog cserben hagyni. Ez pedig nem más, mint egy túrabakancs. A kirándulás élménye felejthetetlen pillanatokkal tud megajándékozni, csupán egy kényelmes lábbelire lesz szükséged, amely jól illeszkedik a talajhoz és bírja a legmeredekebb helyzeteket is.

A Sportfactory jóvoltából most óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá minőségi Helly Hansen túrabakancsokhoz. A skandináv dizájnt idéző darabok bármilyen időjáráshoz kitűnően alkalmazkodnak, és amellett hogy kényelmesek, a lábadat is jól tartják. Így biztos lehetsz benne, hogy egy évekig tartó beruházást és örök szerelmet jelent majd egy ilyen cipő megvásárlása.

Bakancsok (fent balról): Helly Hansen 41 399, Helly Hansen 26 999, Helly Hansen 25 899, Helly Hansen 25 199, Helly Hansen 24 974, Helly Hansen 26 599, Hell Hansen 27 999

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.