Válts okos otthonra kedvezményesen! Válts okos otthonra kedvezményesen!

A jelenlegi helyzetben egyre több időt vagyunk kénytelenek otthon tölteni. Miért ne lehetne ez az időszak egy újabb remek lehetőség arra, hogy okossá varázsold otthonodat? 

Ebben a cikkünkben összeszedtük azt, hogy miért éri meg otthonodat okos termékekkel átalakítani, amelyeket most ráadásul 20% kedvezménnyel szerezhetsz be a Praktikerben, akár házhozszállítással is.

energiatakarékos, környezetbarát
Talán mondanunk sem kell, hogy a hűvösebb hónapokban rengeteg energiát takaríthatsz meg például egy okos termosztáttal, amely tökéletesen temperált hőmérsékletet biztosít otthonodban, mindezt persze energiatakarékos módon, amellyel ökológiai lábnyomodat is csökkentheted.

pénztárcakímélő
Az okos berendezésekbe elég csak egyszer befektetnünk egy bizonyos összeget, de a megfelelően megválasztott és körültekintéssel beszerelt eszközök hosszú távon sokkal nagyobb spórolást biztosítanak az egész család számára. Főleg ha olyan kedvezményekkel szerezheted be őket, mint a Praktiker mostani, 20%-os akciójának keretében.

biztonságos
Képzelj el egy otthont, amely megvéd mindentől, a kényelem mellett pedig extra biztonságot nyújt neked és egész családodnak. Az okos termékek olyan eszközök, amelyek már saját telefonoddal is könnyedén összeköthetők. Kamera, mozgásérzékelő, pánik gomb, okos zár és még megannyi termék, amellyel megóvhatod otthonodat.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.