2018 must-have darabjai 2018 must-have darabjai

Habár az időjárást tekintve még jócskán benne járunk a télben, az igazi divatkövetők már ilyenkor elkezdik felfrissíteni ruhatárukat a tavaszi szezon legújabb trendjei szerint. A legújabb darabok beszerzése, a különböző kollekciók összeállítása a legizgalmasabb feladatnak ígérkezik ilyenkor. A párizsi divathét idei trendjeiből inspirálódva összegyűjtöttük, hogy mi az a nyolc szempont, amelyet figyelembe kell venned, ha szeretnéd a legdivatosabb darabokat hordani!

1. Pasztell színek

Nyár közeledtével a pasztell színeket egyre könnyebben tudjuk variálni, legyen szó egyszerű hétköznapi öltözetről, vagy elegánsabb megjelenésről. Idén a pasztellrózsaszín és az ekrü különböző árnyalatait találod meg a boltok polcain, kombináld őket bátran természetes anyagokkal és feltűnőbb kiegészítőkkel!

Kis válltáska – Promod, Hímzett ing – Promod, Virágmintás Jacquard csizma – Mango, Hosszú, bő ing – Mango, Rojtos fülbevaló – Bershka, Virágmintás blúz – Promod, Fonott papucs – Mango

2. Ballonkabát

A ballonkabát olyan visszatérő darab minden enyhébb évszakban, amely remélhetőleg soha nem fog kimenni a divatból, hiszen amellett, hogy az egyik legnőiesebb darab, rendkívül praktikus is. Ezek a kedvenc modelljeink idén.

Kaftán övvel – Bershka, Patchwork kabát – Zara, Kétsoros ballonkabát – Mango

3. Alap színek

Sárga, kék és piros. Az alapszínek elsőre talán nem tűnnek túl izgalmas újításnak, azonban egy hangsúlyos ruha, vagy éppen kiegészítő az egész megjelenésedet különlegesség tudja varázsolni! Válaszd a Promod hangulatos árnyalatú kiegészítőit, ha egy talpig égőpiros ruhát esetleg túlzásnak érzel még!

Cipők – Promod, táskák – Promod

4. 2018 színe – lila

2018 Pantone színe a lila, amely nem kerülheti el a legfrissebb divattrendeket sem. Ezzel a visszafogott mályvaszínű árnyalattal tökéletesen kiegészítheted a ruhatáradat.

Kötött gyapjúkerverék pulóver – H&M, Virágos fejpánt – Bershka, Merevítő nélküli melltartó – H&M, Egyszínű sneaker – Bershka

5. Bomber helyett blézer

Idén a nőies vonalak hódolóinak kedveznek a legfrissebb divattrendek, ugyanis a tavalyitól eltérően, már a Párizsi Divathéten is különböző stílusú és mintájú blézerekben vonultak fel a hírességek. A tavalyi év bomberdzsekijeit így leváltják ezek az elegánsabb darabok. Hétköznapokra válassz bátran valamilyen bohémebb stílusú mintát, üzleti megbeszélésekre pedig a klasszikus szürke, vagy kék árnyalatok közül valamilyen darabot!

Csíkos blézer – Bershka,  Pamut blézer – Mango, Virágmintás kosztümkabát – Promod

6. Sötét farmer

A farmer szerencsére soha nem megy ki a divatból, ami nem is csoda, hiszen egyszerre nyújt laza, kényelmes, vagy akár elegáns megjelenést is. Éppen ezért, a tervezők megpróbálnak minden évben valamilyen újítást becsempészni a farmer-trendek közé. Idén a sötét darabok kerülnek előtérbe, legyen szó akár bővebb szárú, akár szűkített darabokról, de egy-egy extrémebb megoldású darabot is érdemes beszereznünk, mint például ez a hímzett modell a Mangoból.

Sötétkék sliccelt aljú farmer – H&M, Sötétkék hímzett farmer – Mango, Sötétkék slim farmer – Zara

7. Izgalmas textúrák

2018 szerencsére nem az unalmas ruhákról és kiegészítőkről szól. Idén is menő lesz minden, ami rojtos, feltűnő, vagy éppen különleges textúrájú. Ha egy talpig rojtos ruha egyelőre még merész lenne számodra, válassz valamilyen különleges statement kiegészítőt, amely feldobja megjelenésed. A Bershkában például rengeteg izgalmas bizsu közül válogathatsz!

Rojtos fülbevalók – Bershka

8. Cicás napszemüveg

Az óriás lencséjű napszemüvegeket most egy ideig félretehetjük. Ezekben a kifinomult nőiességet sugárzó cicás napszemüvegekben úgy érezhetjük magunkat, mint egy huszadik századi hollywoodi színésznő!

Napszemüvegek: piros – Mango, fekete – H&M, tigrismintás – Zara, fekete hegyes szélű – Zara

A legnagyobb márkákat keresd a plázák polcain, további információért és divattippekért pedig kattints ide:

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.