3 ok, amiért még most kezdj bele a nyílászárók cseréjébe! 3 ok, amiért még most kezdj bele a nyílászárók cseréjébe!

A megfelelő szigetelésről hajlamosak vagyunk elfeledkezni, és látványosabb felújítási munkálatokba kezdeni otthonunkban. Azonban egy jó szigeteléstechnikával jelentős összegeket spórolhatsz meg nem csak a téli, de a tavaszi-nyári hónapokban is.

Ehhez hoztunk most néhány tippet:

Nyiss a fényre!

Szerezd be a legjobb minőségű ajtókat és ablakokat. Azért is fontos a megfelelő összeget rááldozni ezekre a felszerelésekre, mivel a régi típusú ajtók és ablakok hajlamosak kiengedni a fűtőtestből származó hő nagy részét. Azonban egy megfelelően beépített nyílászáró ezt a problémát is orvosolni tudja, a hideget nem engedi be, a meleget pedig benntartja! Gondold csak meg, mennyit spórolhatsz a fűtésszámlán a téli hónapokban, ha csak azokat a helyiségeket fűtöd, amelyeket tényleg kell!

 

Ne csak a fűtésre, a hűtésre is gondolj!

A forró nyári hónapokban nincs is jobb érzés, mint egy kellemes klímájú szobába hazaérkezni. Ráadásul azzal is rengeteg pénzt spórolhatsz, ha ilyenkor nem rögtön a légkondicionálót kapcsolod be, hanem megpróbálsz a reluxákkal és függönyökkel játszani. Egy megfelelően árnyékoló sötétítőfüggöny vagy roló kiválóan temperált hőmérsékletet biztosít a szobában. Ráadásul a játékos színvilág és a designos darabok sem elérhetetlenek többé!

 

Kezdd el időben!

Milyen szerencse, hogy a Praktiker aktuális katalógusából most rendkívül kedvezményes áron szerezhetsz be mindent, amire a nyílászárók felújításához szükséged lehet. Ráadásul az ilyen munkákba azért is érdemes minél hamarabb — lehetőleg a nyári hónapokban -- belekezdeni, hogy a hűvösebb napokat már felkészülten várjuk.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.