4+1 könyv a Libritől, melyekkel kreatívan töltheted az időt 4+1 könyv a Libritől, melyekkel kreatívan töltheted az időt

Mindenhonnan azt halljuk, hogy az otthon töltött napok kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy új dolgokat tanuljunk, melyekre eddig nem volt időnk.

Hoztunk pár ötletet a Libri online kínálatából, melyekkel kreatívan és szórakoztatóan töltheted az idődet! A legtöbb ráadásul családdal, partnerrel és lakótársakkal együtt is kiváló programot nyújt otthonra. Online rendeléssel ráadásul gyorsan, egyszerűen és biztonságosan hozzájuk juthatsz.

Szabadulószoba a nappalidban

Ki mondta, hogy a szabadulószobához ki kell mozdulni? Az EXIT könyvekkel otthonodban is nekiláthattok a rejtélyek megfejtésének!

Egy helyiség, 10 feladvány, kiút nincs. Kijuttok időben?

Bűvészsuli otthon

Kápráztasd el a családot egy otthoni bűvész show-val, melyben egyenesen Hajnóczy Soma lesz a segítségedre!

A méltán híres bűvész könyvével leghétköznapibb tárgyaidat is elképesztő trükkök bűvészkellékéve varázsolhatod! Emellett pedig izgalmas történeteken keresztül betekinthetsz a bűvészvilág kulisszáiba is.

Kocsmakvízre fel!

Hiányoznak a közösségben töltött esték? Fogd ezt a könyvet, hívd meg a barátaidat egy online találkozóra és indulhat is a kvízest!

Színezd ki Budapestet!

Még hogy a színezők csak gyerekeknek valók! Néhány éve töretlen sikerrel hódítanak a felnőtteknek szánt kifestőkönyvek, melyek kiváló kikapcsolódást nyújtanak.

Engedd szabadjára a fantáziádat és színezd ki Budapestet a neked tetsző árnyalatokkal és teremts egy új, meseszerű várost!

+1 Van időd olvasni!

És arról naplót vezetni is! Jegyezd fel kedvenc idézeteidet, vezess könyves bakancslistát és csempészd vissza az olvasást a mindennapjaidba!

A fenti könyvek mindegyikét beszerezheted a Libri online könyvesboltjában!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?