5 elengedhetetlen ruha, ha most kezd iskolát a gyermeked 5 elengedhetetlen ruha, ha most kezd iskolát a gyermeked

Hamarosan kezdődik az iskola, ami a megszokott tanszerek mellett rengeteg plusz költséget ró a szülők pénztárcájára. A gyerekek az előző tanév óta valószínűleg kinőtték a legtöbb ruhájukat, de talán a gyorsan változó gyermekruha divatot sem kell bemutatni semelyik szülőnek, hiszen minden évben más mesefigura vagy motívum lesz a menő. Szülőként persze teljesen természetes, hogy a legújabb állatmintás pulóver és strasszos cipő helyett, te inkább a kényelemre és a praktikumra törekszel, ez így is van jól. Azonban most mutatunk néhány darabot, kifejezetten az iskolába induló lurkók számára, amelyekkel sem gyerekednek, sem neked nem kell kompromisszumokat kötnöd, hiszen mindkettőtök számára tökéletes lesz és még vaskos összegeket sem kell rászánnod majd.

 

1. Farmer

Az örök darab. Kényelmes, stílusos és ami gyermekek tekintetében szintén rendkívül fontos: strapabíró. Ezek a modellek ráadásul kifejezetten a gyermekek mozgásigényéhez lettek kifejlesztve, így a legnagyobb játék közepette is komfortos érzetet biztosít a kiskamaszok számára.

farmerkabát: Zara, farmering: Zara, fiú farmer: H&M, fiú farmer: C&A, lány nadrág: H&M, fiú nadrág: H&M

 

2. Mintás pulcsi 

A hidegebb évszakokra az egyik legfontosabb ruhadarab nemtől függetlenül egy kényelmes pulóver. A gyermekek számára pedig különösen szuperré válik egy ilyen ruhadarab, ha valamilyen kedves minta vagy kedvenc állatuk szerepel rajta. A dzsungelminta, a vadállatok vagy éppen a dinoszauruszok idén is rendkívül menőnek számítanak a gyermekruha divat piacán, ezeket a darabokat pedig könnyen be tudod szerezni.

pulóverek: C&A, Zara, H&M, C&A, H&M

 

3. Edzőcipő

Játékhoz, spothoz, iskolába az egyik legkényelmesebb viselet az edzőcipő gyermekek számára is. A megfelelő lábbeli kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy jó minőségű, hosszantartó darabot találjunk, amiben a gyermekek kényelmesen tudnak mozogni és jól tartja a bokájukat. Ezek a modellek ráadásul elérhető áron találhatóak meg az áruházak polcain.

lány edzőcipők: H&M, H&M, Reserved, fiú edzőcipők: Reserved, H&M, Reserved

 

4. Elegáns ruha

A gyerekek többsége azokat az alkalmakat kedvelik legkevésbé, amikor ünneplő ruhába kell bújniuk. Azonban ha csinos, jó anyagból készült darabokat választasz számukra, jól fogják érezni magukat. Egy szép és kényelmes ruhában egy iskolai évnyitó vagy egy színházlátogatás sem fog különbözni a kényelmes játszós ruhák élményétől.

lányos ruha és cipő: Zara, Zara, fiús kabát és nadrág: Zara, Zara

 

5. Kiegészítők

Ha  te gyermeked is küszködik az iskolakezdés tényével, érdemes néhány vicces kiegészítővel vagy mütyürrel feldobni számára a sulis napokat. Egy mókás toll, szépen díszített jegyzetfüzet, vagy éppen a kedvenc szuperhősét ábrázoló tolltartó egészen biztosan feldobja majd a tanulással töltött pillanatokat is!

kütyük: Reserved, Reserved

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
H&M C&A

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Gyerekcipő Gyerekruházat Akciók & Hírek Ruházat Otthon akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.