Aqua Electromax webáruház teszt Aqua Electromax webáruház teszt

Kipróbáltunk egy újabb népszerű műszaki webáruházat, az Aquát. Négy üzlettel és szervízzel vannak jelen az országban. 1998-ban kezdték meg működésüket, akkor még AQUA Computer néven, 2009 vége óta azonban Aqua Electromax néven működnek tovább. Webáruházukból egy pendrive-ot rendeltünk, majd elálltunk a vásárlástól.

RENDELÉS  5/5
Előnyök
Az eddigi legegyszerűbb és leggyorsabb rendelésünkön vagyunk túl, nagyon meglepődtünk amikor elkezdtük használni az Aqua webáruházát, mivel nagyon egyszerű. Kiválasztottuk a megfelelő 16 GB-os pendrive-ot, majd a kosárba tettük. Ekkor egy felugró ablakban választhattunk, hogy tovább vásárolunk, vagy megyünk a pénztárhoz.
A pénztárban belépés nélkül rendeltünk, mivel nem volt regisztrált felhasználónk, de ezzel is megtehetjük természetesen. Az adatok kitöltése után a megrendelem gombra kattintva már meg is rendeltük a terméket.
Információból sincs hiány, egy oldalon összegyűjtve találhatjun meg az általános szerződési feltételeket, az adatvédelmi nyilatkozatot, az elállásra és garanciára vonatkozó tudnivalókat és sok minden mást is.

Hátrányok
Nem találtunk hátrányt, minden információt megkaptunk és nem is vesztünk el benne.

SZÁLLÍTÁS  5/5
Előnyök
Szinte minden igényünket kielégítő választékot találtunk az átvételi módokat böngészve. A termék mellett rögtön láthatjuk, hogy mely szállítási módokat választhatjuk a vásárláskor. Átvehetjük személyesen valamelyik üzletben, PickPack ponton, vagy PostaPonton. A hagyományos házhozszállítás mellett kérhetünk délutáni vagy szombati kiszállítást, sőt GLS Flex Delivery, vagy kényelmi futárszolgálatot is választhatunk, utóbbinál a háztartási gépeket, tévéket be is állítják, a használt készüléket pedig elszállítják.
Mivel egy kisméretű terméket rendeltünk, ezért egy buborékos borítékban kaptuk meg a számlával együtt. Jól védve volt a termék és időben meg is érkezett.
A vásárlás után egy kérdőívet is kaptunk, amelyben értékelhettük a szolgáltatást és az esetleges hiányokra is felhívhattuk a figyelmet.

Hátrányok
A kiszállításnál sem találtunk hátrányt, hiszen mindenre fel voltak készülve.

VISSZAKÜLDÉS  5/5
Előnyök
A terméket a Dohány utcai boltba vittük vissza személyesen a 14 napos elállási határidő előtt, így minden gond nélkül visszavették és visszakaptuk a pénzünket.

Hátrányok
A karácsonyi hajrá miatt sokáig álltunk sorban, de nyilván ez az év többi napján nem okoz gondot.

ÖSSZEGZÉS  5/5
Ahogy már az elején is írtuk, eddigi leggyorsabb és legegyszerűbb vásárlásunkon vagyunk túl. Nagyon szerettük az Aqua webáruházát és a kiszolgállásuk is kifogástalan volt. Bátran ajánljuk mindenkinek!

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Monitor Házimozi Kiegészítők televízióhoz Laptop, notebook Memóriakártya

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.