Az örökzöld darab: farmerek a H&M-ből Az örökzöld darab: farmerek a H&M-ből

A 19. században még munkaruhaként hordták, később a szabadság és a lázadás szimbóluma lett, a 90-es évektől kezdve pedig nincs olyan divattervező, aki ne építette volna be termékpalettájába a világ egyik legnépszerűbb ruhadarabját, a farmert.

A farmer talán soha nem megy ki a divatból, nem is csoda, hiszen tartós, minőségi anyag, amely rendkívül strapabíró, a divatkövetők pedig pontosan tudhatják, hogy milyen sokoldalú ruhadarab, szinte bármivel jól kombinálható. Összeszedtünk néhány tippet, hogy az idei tavaszi szezonban milyen kiegészítő ruhadarabokat kell beszerezned, ha Te is a farmerruhák szerelmesei közé tartozol.

A képekre kattintva pedig elérheted a H&M aktuális ajánlatait, ahol most számos más terméket is hatalmas kedvezménnyel tudsz beszerezni!

 

Nőként ruhatárunkba is könnyedén be tudjuk csempészni a farmer darabokat. Egy farmerszoknya például tökéletes választás lehet a hétköznapokban, ha nem szeretnénk nadrágot húzni, mégis valamilyen egyszerűbb darabra vágyunk. Ismét nagy divatnak örvendenek a különböző bomber- és farmerdzsekik, kombináljuk őket bátran egymással. Ha pedig valamilyen kényelmes darabra vágyunk, egy sportcipővel számos farmernadrág-opciót találhatunk akár a sötétebb, akár a világosabb darabokat részesítjük előnyben.

A nyári napokon pedig nincs is kényelmesebb viselet, mint egy divatos, strapabíró farmerruha. Ezeket a szuper darabokat ráadásul az őszi-téli hónapokban is újra tudod majd hasznosítani. Egy garbóval és vastag harisnyával például remekül mutatnak.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?