Így viseld a farmert idén tavasszal! Így viseld a farmert idén tavasszal!

A 19. században még munkaruhaként hordták, később a szabadság és a lázadás szimbóluma lett, a 90-es évektől kezdve pedig nincs olyan divattervező, aki ne építette volna be termékpalettájába a világ egyik legnépszerűbb ruhadarabját, a farmert.

A farmer talán soha nem megy ki a divatból, nem is csoda, hiszen tartós, minőségi anyag, amely rendkívül strapabíró, a divatkövetők pedig pontosan tudhatják, hogy milyen sokoldalú ruhadarab, szinte bármivel jól kombinálható. Összeszedtünk néhány tippet, hogy az idei tavaszi szezonban milyen kiegészítő ruhadarabokat kell beszerezned, ha Te is a farmerruhák szerelmesei közé tartozol.

A képekre kattintva pedig elérheted az Auchan akciós katalógusát, ahol most számos más terméket is hatalmas kedvezménnyel tudsz beszerezni!

Gyermekek számára a farmer ideális választás lehet tavaszra, hiszen ahogy már említettük, strapabíró darab, könnyen tisztítható és kényelmes mellénnyel, sportcipővel is különleges viselet lehet a legkisebbek számára is. Fontos, hogy az első tavaszi napsugarak hatására is rétegesen öltöztessük gyermekeinket, ezek a darabok ilyenkor is kitűnően helyt állnak majd.

1. LÁNYKA VAGY FIÚ BÉLELT MELLÉNY Ft/db, méret: 3-8 éves korig 2 990 Ft, 10-14 éves korig 3 490 Ft
2. FIÚ VAGY LÁNYKA SPORTOS CIPŐ Ft/pár, méret: 24-39-ig 3 990 Ft
3. LÁNYKA VAGY FIÚ FARMERNADRÁG méret: 3-8 éves korig 2 490 Ft, méret: 10-14 éves korig 2 990 Ft
4. LÁNYKA FARMERRUHA méret: 3-8 éves korig 2 990 Ft, 10-14 éves korig 3 490 Ft

Nőként ruhatárunkba is könnyedén be tudjuk csempészni a farmer darabokat. Egy farmerszoknya például tökéletes választás lehet a hétköznapokban, ha nem szeretnénk nadrágot húzni, mégis valamilyen egyszerűbb darabra vágyunk. Ismét nagy divatnak örvendenek a különböző bomber- és farmerdzsekik, kombináljuk őket bátran egymással. Ha pedig valamilyen kényelmes darabra vágyunk, egy sportcipővel számos farmernadrág-opciót találhatunk akár a sötétebb, akár a világosabb darabokat részesítjük előnyben.

1. NŐI PULÓVER Ft/db, több szín,méret: XS-2XL-ig 2990Ft
2. NŐI DZSEKI több szín, méret: S-2XL-ig 4 990 Ft
3. NŐI FARMERSZOKNYA több szín, méret: 36-48-ig 2 490 Ft
4. NŐI FARMERNADRÁG klasszikus vagy karcsúsított, több szín, méret: 26/36-38/48-ig 4 990 Ft
5. NŐI DIVATOS CIPŐ Ft/pár, méret: 36-42-ig 5 490 Ft

 

Férfiként a ruhatár egyik alapdarabja a sötétkék, vagy fekete színű farmernadrág. Ez azonban nem jelent unalmas, egysíkú öltözködési lehetőségeket, egy-egy feliratos pólóval, pulcsival könnyedén feldobhatjuk az átlagos megjelenést is. Fontos, hogy a nadrág színe, valamint a felsőruházat és a cipő árnyalatai harmonizáljanak egymással. Egy tetőtől talpig sötétkék összeállítás pédául kevésbé előnyös megjelenést kölcsönöz, mintha valamilyen merészebb színnel próbálkoznánk, például a sötétkék és a barna rendkívül harmonikus összeállításával.

 

1. FÉRFI DIVATOS FARMERNADRÁG
több szín, méret: 28/38-42/52-ig 4 490 Ft
2. FÉRFI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ Ft/db, több szín, méret: S-2XL-ig 1 790 Ft
3. FÉRFI RÖVID UJJÚ PÓLÓ Ft/db, több szín és minta, méret: S-2XL-ig 1 290 Ft
4. FÉRFI UTCAI CIPŐ Ft/pár, méret: 39-46-ig 4 490 Ft

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.