Irány a tenger a Praktikerrel! Irány a tenger a Praktikerrel!

Arra vágysz, hogy egy pörgős nap után, ha belépsz az ajtón, átjárjon a végtelen nyugalom? Akkor valószínűleg imádni fogod a tenger stílust, amiben a nosztalgia, a kifinomultság és a béke dominál, az a pillanat, amikor igazán megérzed a víztiszta otthonosságot! Szerezd be még ma a Praktiker legfrissebb kollekcióját!

Azokon a lakásokon, amelyek tengerparti otthon jegyében váltak teljessé, egyszerűen jó érzés végig nézni. Olyan harmónia árad belőlük, hogy az ember azonnal relax üzemmódba kapcsol, amint átlépi a küszöböt. Ilyenkor az agyunk szinte rögtön elfelejti a világ zaját és csak a napvégi megnyugvásra fókuszál. De hogyan is érheted el ezt a hatást? Adunk hozzá néhány tippet!

Világos színek
A világos színek megjelenése alapvető fontosságú ebben a stílusban, ugyanis ez adja azt a békés érzetet, ami miatt sokan annyira szeretik ezt az irányzatot. Persze ne úgy képzeld el, hogy minden steril és kőfehér. Vannak színek, árnyalatok, de ez nem az a trend, amiben kemény kontrasztokkal, élénk színfoltokkal fogsz találkozni.
Ezen stílus esetében az alkalmazott színek is inkább visszafogottak, pasztelesebbek, nyugalmat árasztanak, mint például a kék, a bézs, a púderszín. Ezek az elmúlt években egyébként is nagyon népszerű színek, pont a fentebb említett tulajdonságaik miatt. Ha amúgy is ezeket a színeket preferálod, már csak néhány lépés választ el ,hogy magad kőrül tudhasd a tengerparti stílust.

 

Natúr kiegészítők
A természetes kiegészítők is jól passzolnak, például a rattan, bambusz dekorációk, kosárkák, szőnyegek. Termékkínálatunk böngészése során biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a kedvencedet.
Koptatott uszadékfa, lenvászon, mely a vitorlák anyagát utánozza – kellemes tapintású – finom kézi szőttesek - Makramé, mely a reneszánszát éli. Az egyszerű, de elegáns kerámia étkészletek és a hajózást imitáló részletek, kötelek mind dekorációs elemként nyilvánulnak meg.

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.