Kedvenc Vans cipőink a hideg évszakra Kedvenc Vans cipőink a hideg évszakra

A klasszikus Old Skool modell eredetileg jó kialakítása, biztos tartása és csúszásmentes talpa miatt vált a deszkás közösség kedvencévé, azonban az idők során bebizonyította, hogy utcai viseletként is kiváló és időtálló darab. Nem is beszélve arról, hogy ma már nem csak a férfiak számára kialakított modellek közül válogathatunk a boltok polcain, hiszen a Vans éppen úgy figyel a nőies minták és színösszeállítások használatára is.

Vans UY SK8-Hi MTE

 

Természetes bőr felsőrészével ez a cipő nem csak melegebb időben alkalmas utcai viseletre, az őszi hónapokban is kiváló lehet a sportcipők szerelmeseinek.

Vans UA Old Skool

 

Jóval fázósabb típus vagy annál, mintsem hogy elég lenne neked egy bőrből készült felsőrész? Akkor ezt a szőrmével bélelt darabot éppen neked találták ki.

Vans U SK8-HI SLIM

 

Ez a télies időre átalakított férfi lábbeli örökölte az eredeti modell hosszított szárát és alakját, azonban a hideg időre való tekintettel ebbe is került bélés, így a fázósabbak is nyugodtan követhetik az utcai sportcipők divatját.

Vans Y ATWOOD HI

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Vans Playersroom

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók & Hírek Divat akciók Utcai cipő Sportcipő Cipő

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.