Kétszemélyes társasjáték? Mutatjuk a kedvenceinket! Kétszemélyes társasjáték? Mutatjuk a kedvenceinket!

Ha kipróbálnátok egy új, szórakoztató elfoglaltságot, akkor a társasjátékozás tökéletes választás lesz!

A legnehezebb olyan játékokat találni, melyek ketten is izgalmasak és élvezetesek. Összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket a Reflexshop kínálatából, melyeket online egyenesen az ajtóig rendelhettek!

7 Csoda: Párbaj

A híres történelmi stratégiai játék, a 7 csoda kimondottan két főre szabott verziója. Azoknak is tartogat meglepetést, akik ismerik az eredeti játékot, hiszen számos új játékmenet is belekerült. Nincs egy győztes stratégia, számos út választható, éppen ezért fordulatos és megunhatatlan, hiszen minden forduló alkalmával egy egészen más végkimenet alakul ki.

Hanamikoji

Látogassatok el a korabeli Japánba, ahol a gésák kegyeiért folyik a küzdelem. Vigyázzatok, mert amilyen egyszerűnek tűnik, annyira összetett! Itt aztán szükségetek lesz taktikára és gondolkodásra. Nem véletlenül nyert számos díjat is!

Jaipur

Ez a játék nektek való, ha imádtok boltolni és lecsapni a legjobb ajánlatokra. Igazi kereskedős, könnyed, pörgős taktikai játék, mellyel elüthetitek az unalmas estéket.

A bűvös rengeteg

A bűvös rengeteg története egy mesén alapul, tele csodás lényekkel. Első ránézésre klasszikus ütéses kártyajátéknak tűnik, ugyanakkor tele van fordulatokkal és szükség lesz stratégiára is.

 

Játékra fel! Irány a Reflexshop!

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Társasjáték Puzzle, LEGO, makett Áruházláncok Akciója Akciók & Hírek Akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?