Köszöntsd a halloweent a Flying Tiger újdonságaival! Köszöntsd a halloweent a Flying Tiger újdonságaival!

Egyre többen ünneplik hazánkban is a halloweent. De honnan is ered ez az ünnep?

A közhiedelmekkel ellentétben nem Amerikából származik, hanem kelta hagyományokon nyugszik, amelyet elszegényedett ír földművesek honosítottak meg az Újvilágban.

Az angolszász országokban ezáltal nagy múltra tekint vissza ez a hagyomány. Már az ősz beköszöntével elkezdődik náluk a halloweeni készülődés. Jelmezeket készítenek, töklámpást faragnak és különféle édességekkel készülnek a lurkók számára.

Mára már hazánkban is nagy hagyománya lett ennek az ünnepnek. Ennek örömére a Flying Tiger előrukkolt a legtrendibb, legötletesebb halloweeni kellékekkel. Ha szeretnéd igazán mókás kiegészítőkkel feldobni a bulit, mindenképpen nézd meg ezeket, a csupán párszáz forintos apróságokat! Garantáltan szórakoztató lesz az idei ünnep nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is! 

Nézzük meg őket!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.