Kulacsot az útra! Kulacsot az útra!

Itt a nyári szünet, eljött a nagy családi kirándulások, egész napos gyerekes programok ideje. Az ilyesmi nagyon szórakoztató, azzal együtt, hogy megterhelheti az pénztárcádat. Azonban több ponton is spórolhatsz rajta.

Kezdjük rögtön az útravalók egyik legfontosabb darabjával, az innivalóval.

Ismerős az a helyzet, amikor bekészítesz egy kulacs szörpöt vagy teát az útra a kisgyerekednek, fél óra múlva pedig már úszik a táskád a ragacsos lében. Kiömlött, szivárgott, lejött a kupak, az üveg nem zárt rendesen. Megoldás lenne, ha minden utazáshoz vennél egy külön üveg üdítőt, de az egyrészt drága másrészt környezet károsító.

Próbálkozz inkább olyan kulaccsal, amelyik rendesen zár, kicsik számára is könnyen kezelhető, ráadásul végtelenül bájos és menő dizájnnal is bír. Az Ars Una kulacsai ilyenek, ráadásul mind BPA-mentes, vagyis nem tartalmaz káros Biszfenol A-t. Ha egy műanyag lehet környezetbarát, akkor az ilyen.

ars-una-kulacsok

Nagy túrázó vagy? Vagy csak nem akarsz te sem minden nap megvenni egy üveg vizet, hogy gyarapítsd a műanyag szemetet? Válassz a stílusodhoz illő, kényelmesen tárolható, biztonságosan szállítható kulacsot magadnak is!

ars-una-felnőtt-kulacsok

Érdekel a többi fantasztikus Ars Una termék is? Böngészd őket bátran ide kattintva!

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Ars Una iskolatáska üzlet

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók Túrabot, túrafelszerelés, kiegészítők Túra Cikk rovatoldalak Sport

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?