Különleges ajánlatok a Rózsakertből! Különleges ajánlatok a Rózsakertből!

A közelgő 20. születésnapi Shopping Weekend keretében, november 15-18-ig, számos egyedi terméket szerezhetsz be a Rózsakertben. Ha valami elképesztően finom, szupermarketben nem kapható csokoládéra vágynál, vagy azt ajándékoznál, keresd fel a Rose Édesség üzletét! Olyan egyedi Lindt termékeket találsz ott, amelyek csak ebben a hónapban jelentek meg, és szinte biztos nem találkozol velük az áruházak polcain.

csokibolt-rozsakert

Ha rajongója vagy a finom teáknak, keresd fel a Ronnefeldt Teaházat! A készlet erejéig ajándék termékmintát és kóstolót kapsz a különlegességekből, 3000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 10% kedvezményt minden termék árából.

teaház-rózsakert

teaház-rózsakert

További ínyencségre vágysz? Olyasmire, amit hivatalosan csak 18 éves kor felett lehet fogyasztani? Akkor használd ki a Bortársaság Borszaküzlet akcióját, amelynek keretében a kedvezményes aktuális havi válogatás árából további 10% árengedményt biztosítanak.

bortársaság-rózsakert

bortársaság-rózsakert

Ha már megvan, milyen finomságokat kínálsz a vendégeidnek egy ünnapi ebéd vagy vacsora alkalmával, ne feledkezz meg arról sem, hogyan fogod a csodás fogásokat tálalni! A The house of Villeroy and Bochnál 20% kedvezményt kapsz a teljes árukészlet termékeire és az aznap kifizetett rendelésekre. A kedvezmény nem vonatkozik a szezonális és karácsonyi darabokra.

villeroy-rózsakert

villeroy-rózsakert

Szeretnéd meglepni magadat vagy valamelyik szerettedet a 21. század technológiájával? Keresd fel az iBro Store & Service-t, ahol most 5% engedményt kapsz a készleten lévő tartozékok és 10% kedvezményt a szerviz szolgáltatások árából.

ibro-rózsakert

ibro-cikkbe

Játék és mese! A Rózsakert Shopping Weekendjén az exkluzív műszaki, divat és ínyenc cikkek mellett nyugodtan gondolhatsz a családra, a gyerekekre is. A Játékvár 15% árengedményt biztosít minden játékra, kivéve a LEGO termékeket és azokat, amelyek más akció keretében szerepelnek.

játékvár-rózsakert

játékvár-rózsakert

Az ínyenc fogások, exkluzív ruhák és high tech termékek mellett szeretnéd a lelked és az elméd is kényeztetni valamivel? Keresd fel a Líra Könyváruházat, és válogass a sokszáz kötetnyi szépirodalom, mese és szakirodalom közül. Most mindegyikre 15% kedvezményt kapsz a Rózsakerben!

líra-rózsakert

líra-rózsakert

Használd ki a kedvezményeket, és szerezz be egyedi termékeket akár a magad, akár szeretteid örömére! Ide kattintva a Shopping Weekend további részleteit, ajánlatait is megtalálod.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.