Lakásdekoráció a nyár jegyében Lakásdekoráció a nyár jegyében

Hozd be a napsütést, és készülj a sok szabadban töltött órára stílusos díszpárnákkal, ízléses terítékekkel és hangulatos lámpákkal.

Ebben a cikkben remek inspirációkat találsz, hiszen a H&M home nyári ajánlatai ismét lenyűgöző darabokat hoztak el nekünk, ráadásul mindezt elérhető áron. Így elég csupán néhány apró kiegészítő és otthonod máris új fényében ragyoghat. 

Hamarosan elérkezik az igazi nyári idő. A kint töltött időt ilyenkor érdemes minél otthonosabbá tenni, a benti tereket pedig megtölteni levegővel és napsütéssel.

A 2021-es év ismét visszatér a természet ihlette anyagokhoz és színekhez, így idén is hódítanak fa, textil és rattan anyagból készült dekorelemek, illetve az organikus formák és minták. Színek tekintetében a barna, a bézs és a fehér fog hódítani, a lakberendezés igazi pikantériáját pedig az üveg és kerámia elemek teszik tökéletesen harmonikussá. 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.