New Balance akció a Sportfactorynál New Balance akció a Sportfactorynál

New Balance sportcipők mindannyiunk kedvencei. Amerikában például az ügyfél-elégedettségi listán az első helyen szerepel a cég, a konkurens cipőmárkákkal összehasonlítva. Ez is jól mutatja, hogy aki egyszer beruház egy New Balance lábbelibe, az a következő években sem fog tudni lemondani a kényelmes, ergonomikus kialakítású cipők szerkezetéről, amelyben szinte könnyebbnek tűnik a mozgás, mint más lábbelikben. Emellett pedig senkinek sem kell bemutatni a vidám és divatos színválasztásokat, amelyek a New Balance cipőket jellemzik.

Az ikonikus márka téged is egy pillanat alatt elvarázsol majd, a Sportfactory weboldalán és üzleteiben most akciós áron juthatsz hozzá a legjobb modellekhez. Spórolj akár 10 000 Ft, a tavaszra készülve.

Részletekért kattints a képekre vagy az alábbi linkre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.