Ombre webáruház teszt Ombre webáruház teszt

A nagyobb webáruházak mellett szeretnénk a kisebbekre is odafigyelni. Most az Ombre webáruházat teszteltük, amelynek márkaboltja a Mammutban is megtalálható. „Az Ombre termékek modern férfi ruhák, melyek élenjáróként képviselik a legfrissebb nemzetközi trendeket. A márka fiatal és fiatalos férfiaknak készült felsők: pólók, pulóverek, ingek, dzsekik, kabátok széles választékával rendelkezik, az aktuális férfi ruha divat sportos és elegáns darabjai egyaránt megtalálhatók kínálatában, méghozzá sokféle színben.” – írják oldalukon. Mi egy kapucnis pamut pulóvert rendeltünk tőlük.

RENDELÉS   3/5

Előnyök
Mivel elég specifikus termékeket árulnak, ezért egy nagyon egyszerű webáruházzal van dolgunk. A termékek szépen, egységesen és ízlésesen vannak fotózva. Kiválasztjuk a pulóvert, amit meg szeretnénk rendelni, bedobjuk a kosárba, majd továbblépünk a pénztárhoz. Ezen felületen kiválaszthatjuk, hogy új, vagy már regisztrált vásárlók vagyunk. Tudunk most is regisztrálni, de regisztráció nélkül is vásárolhatunk. Az adataink megadása után választhatunk a háromféle szállítási mód közül: átvehetjük a Mammutban lévő boltban, GLS csomagponton vagy kérhetünk házhozszállítást. Mindezek után választhatunk fizetési módot, attól függően, hogy milyen átvételt választottunk. Futár esetén fizethetünk sima banki átutalással, vagy utánvéttel. A legutolsó lépésben pedig láthatjuk az összegzést, a kiszállítási díjjal együtt.

Hátrányok
Találtunk ugyan infót a vásárlás menetéről, a szállításról és cseréről, de az oldal egyszerű felépítése ellenére sem találtuk az adatvédelmi nyilatkozatot, az általános szerződési feltételeket. Az ÁSZF talán a vásárlás menete oldal lehet, de megrendelés előtt el kellett fogadunk egy Vásárlási feltételek oldalt, amelynél olvashatjuk, hogy ez csak egy minta. Ezen érdemes volna javítaniuk és egységesíteniük a szövegeket.
Regisztrálni sajnos sem Facebook, sem Google segítségével nem tudtunk, valamint a fizetési módoknál is hiányzik a közvetlen online fizetés.

SZÁLLÍTÁS  4,5/5

Előnyök
A kiszállítás gyorsaságára nem lehet panasz, hiszen 2 nap alatt kihozták a megrendelt terméket. A futár a megadott időben érkezett, a pulóver pedig egy nagyméretű légpárnás borítékban volt, az eredeti zacskójában. Teljesen sérülésmentes volt, jól be volt csomagolva, mellette pedig ott volt a számla is.
A szállítási díj 1000 Ft volt, de ha 15 000 Ft felett vásárolunk, akkor ingyenes.

Hátrányok
Hátrány nem igazán tudunk említeni. Mivel ruháról van szó, ezért érdemes volna a csomagban elhelyezni egy tájékoztatást az esetleges csere menetéről, vagy az elállásról, ha nem tetszene a termék.

VISSZAKÜLDÉS 4,5/5

Előnyök
Az elállásról e-mailben kértünk tájékoztatót. Pénteken küldtük a levelet és még vasárnap megkaptuk a választ: visszaküldhetjük, vagy visszavihetjük a terméket a Mammutban lévő üzletbe. Személyesen mentünk el az üzletbe, ahol minden további nélkül visszavették a terméket és kifizették az árát is készpénzben..

Hátrányok
Bár nem találtuk az oldalon a szokásos elállási nyilatkozatot, de nem is kérték a termék visszavételekor.

ÖSSZEFOGLALÁS  4,5/5
Összességében elégedettek vagyunk az Ombre webáruház nyújtotta szolgáltatással. Nyilván érdemes lenne az ÁSZF-et és az adatvédelmi tájékoztatót olyan helyre elhelyezni, ahol mindenki gyorsan megtalálja, de ettől eltekintve csak apróságokat tudtunk hátrányként felsorolni, amelyek inkább csak megfontolandó dolgok.

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Pulóver, kardigán Póló, top Kabát, dzseki, mellény Ing, blúz Webáruház tesztek

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.