Otthoni nyaralás a Praktikerrel Otthoni nyaralás a Praktikerrel

Ha idén nyaralni nem is jutsz el külföldre, egy biztos, nem kell a négy fal között ülnöd egész nyáron! Ha van kerted, használd ki, és legyen saját strandod otthon, kényelmesen. A Praktiker kínálatában most szuper medencékkel és kiegészítő termékekkel készültek egy forró nyárra, ráadásul hasznos tanácsokat is hoztak, hogyan érdemes kialakítanod saját kis kerti oázisodat.

Részletekért kattints a képekre vagy a Praktiker oldalára!Felfújható medence
A legegyszerűbb megoldás -  melyből kifejezetten nagyot, családi méretűt is lehet kapni. Mobil, bármikor áthelyezhető a kert egyik végéből a másikba. Azért azt tudnod kell, hogy az alatta lévő pázsit pótlásra szorul.

A medencék árnyékolása
Fa alá nem érdemes a medencét elhelyezni. Az rányékolást egy megfelelően elhelyezett napernyővel, vagy épp egy mobil pavilonnal/ manapság trendi napvitorlával is meg tudod oldani. Erre is számos ötletet találsz a Praktiker kínálatában.

Ha további nyári Praktiker kínálatokra vagy kíváncsi, olvasd el a kerékpárokról és kiegészítőkről szóló cikkünket, ha pedig egy kis kerti partira vágynál a forróbb estéken, grillezésről szóló és kertdekorációs cikkünk szól neked. 

 

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Praktiker

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Kert Cikk rovatoldalak Otthon Akciók & Hírek Akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?