Samsung vagy iPhone? Kiderül melyik a vezető telefon! Samsung vagy iPhone? Kiderül melyik a vezető telefon!

Az örök kérdés, amely minden mobiltelefon mániákust és szakembert megmozgat. Nem is csoda, hiszen a két gyártó már évek óta gyakorlatilag ugyanabban az időszakban dobja piacra az adott év legmenőbb csúcskészülékeit.

Idén sincs ez másként, a Samsung Galaxy S9 és az iPhone X ismét versenybe száll, hogy meghódítsa a technikai újdonságok rajongóit.

A tavalyi évben a legnépszerűbb készülék az Apple iPhone 7-es modellje volt 13 millió eladott darabbal, ezt követte az iPhone 6s 7,9 millió, majd a Samsung Galaxy J2 Prime 7,8 millió példánnyal.




A legnépszerűbb gyártók közé nem meglepő módon szintén a Samsung és az Apple kerültek a Huawei mellett. Itt a Samsung vezeti az élmezőnyt, hiszen a széles termékpaletta miatt a piac majdnem minden szegmensét le tudják fedni különböző készülékeikkel.

A nagy kérdés az, hogy mit hoz a 2018-as év. Vajon melyik cég fog kikerülni nyertesként a versenyből: az Apple az új iPhone X-szel vagy a Samsung a Galaxy 9-cel?

További számítástechnikai információkért, akciós készülékekért kövesd a globalplaza.hu Facebook oldalát!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.