Tervezd meg álmaid konyháját a Praktiker akciós bútoraival! Tervezd meg álmaid konyháját a Praktiker akciós bútoraival!

A konyha családunk életének egyik legfontosabb része. Mivel sok lakásban az étkező helyiséggel van összekötve, itt zajlanak a leglényegesebb családi események. Hosszú beszélgetések egy-egy finom vacsora mellett, közös főzések és kísérletezések, mindezeknek helyet teremthetünk, ha sikerül egy olyan konyát kialakítanunk otthonunkban, amely illeszkedik családunk igényeihez és természtetesen saját ízlésünkhöz. Ilyenkor érdemes szem előtt tartani néhány lényeges szempontot, amelyek segíthetnek eldönteni, hogy milyen konyhabútort és berendezési eszközöket válasszunk.

A modern konyhabútor egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy egyfelől illeszkedjen otthonunk stílusához, így érdemes olyan felületeket választani, amelyek harmonizálnak a fal, vagy más bútoraink színével. Természetesen a praktikum is hasonlóan lényeges szempont, így a tárolási lehetőségek és a könnyű tisztíthatóság is fontos szerepet játszik amikor beépített bútort keresünk.

Ez a törtfehér színű konyhabútor például remekül kombinálható világos, napfényes lakások lágy drapériáival. Ha szereted a letisztult üvegfelületeket, és az egyszerű skandináv stílusú dizájnt, tökéletes választás lehet számodra a Praktiker akciós ajánlatában szereplő beépíthető bútoregyüttes.

A világos színek kedvelőinek azonban nem merül ki a fehéres árnyalatokban a választási lehetősége, a világos fa felületek szintén jól kombinálhatók akár sötétebb, akár fémes hatású elemekkel. Ráadásul a képen látható tárolási lehetőség rendkívül praktikus lehet azok számára, akik szeretnének spórolni a kihúzhatós fiókok költségén. Hiszen a tolóajtóval zárható, egyedi polcmegoldások nem csak rendkívül dekoratívak és praktikusak a helykihasználás szempontjából, de költséghatékonyak is.

Egyszerű, letisztult és barátságos. A világosbarna tölgybútorok rendkívül családias hangulatot kölcsönöznek akár más színű fa berendezésekkel kombinálva is. A mozgatható tárolóelemek pedig hasznosak lehetnek, ha kisebb gyermekeink miatt folyamatos mozgásban és változásban van a lakásunk. Egy guruló tárolófelület kitűnő lehet a főzésnél is, ha éppen a kezünk ügyében szeretnénk tudni a fontosabb hozzávalókat, vagy ha iskolás korú gyermekeink az étkezőasztalnál szeretnének tanulni. Egyszóval rendkívül praktikus és sokoldalúan hasznosítható bútordarab.

A csokoládébarna tölgyfa bútor rendkívüli eleganciát kölcsönöz lakásunknak. Fekete vagy fémes elmekkel kombinálva érhetjük el a legintenzívebb hatást. A tölgyfa meleg színe és a sötét árnyalatok minőséget sugárzó hangulata együttesen nem csak az étkezéshez hozza majd meg a hangulatod, hanem az exkluzív hozzávalókkal való kísérletezéshez is.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.