11 kiváló műszaki termék az Auchanból! 11 kiváló műszaki termék az Auchanból!

Ha műszaki cikket keresel, rengeteg webáruház és üzlet termékkínálatából válogathatsz. Segítünk egy kicsit szűkíteni a kört! Nézd meg az általunk kiválasztott 10 legjobb műszaki terméket az Auchan áruházból, kattints és vásárolj!

A termékeknél megadott árak június 23-29. között érvényesek.

A teljes katalógust is böngészheted, ha ide kattintasz!

1. Beko elöltöltős mosógép

auchan mosógép

A Beko ismert és kelendő mosógép márka. Ez a termék kifejezetten családbarát a 6 kg-os teherbírásával és energiatakarékos kialakításával. Most 5 év garanciával a tiéd lehet.

2. Gorenje alulfagyasztós hűtőszekrény

gorenje alulfagyasztós hűtő az auchanban

Készülj a nyárra a Gorenje kényelmes, nagy kapacitású hűtőszekrényével, amelynek a fagyasztóját is rengeteg finomsággal tudod megpakolni!  

3. Bosch PST fúrófűrész

A nyár a ház körüli munkák, felújítások, sőt költözések nagy időszaka. Fuss neki felkészülten! Ez a magas minőségű, nagy teljesítményű fúrófűrsész segít neked elvégezni a fontos munkákat a ház körül. 

4. MTD Smart elektromos fűnyíró

fűnyíró auchan globalplaza

Ha már nyári ház körüli munkák: ezzel a nagy teljesítményű, 40 l-es fűnyíróval a legvadabb sövényt is könnyebb lesz ritkítani! 

5. Hauser DFS olajsütő

olajsütő hauser auchan globalplaza

Ez a könnyen tisztítható, rozsdamentes tartállyal rendelkező olajsütő minden vendéglátást, nyári bulit vagy családi vacsorát könnyebbé tesz! Élj az Auchan ajánlatával és vásárold meg kivételesen jó áron! 

6. LG UHD Smart LED TV

lg led tv auchan globalplaza

Ezen a nyáron egymást követik a nagy nemzetközi sportesemények. Nézd kedvenc mérkőzéseidet ezen az akciós, részletre is megvásárolható LG UHD Smart LED TV-n. A készülék 108 cm képátmérőjű, wifi-re csatlakoztatható

7. Sencor LED TV

auchan led tv sencor globalplaza

Ha kisebb helyre szeretnél TV-t tenni, ne habozz! Vásárold meg a Sencor 82 cm képátmérjű, kábel Tv-hez és földi sugárzáshoz egyarán alkalmas készülékét! 

8. Samsung Full HD Smart LED TV

samsung led tv auchan

Ha pedig felülmúlhatatlan élményre vágysz, válaszd a led tv-k közül a Samsung Full HD okostévéjét és hozzá egy profi vezeték nélküli billentyűzetet

9. Lenovo notebook

Hihetetlen áron lehet a tiéd a Lenovo megbízható notebookja! Az i3-as processzor és a 4 GB garantálja a gyorsaságot, abban az esetben, ha inkább monitoron néznéd a meccseket, mérkőzéseket, esetleg sorozatokat a nyári szabadság alatt. 

10. Lenovo Ideatab

Maradva az informatika területén, azon belül is a Lenovo termékeknél, hadd ajánljuk figyelmedbe ezt a hihetetlen felbontású Ideatabot, hogy bárhol, akár menet közben is elérd a kedvenc műsoraidat! 

11. Qilive 5 4G V6 okostelefon

auchan okostelefon globalplaza

Az Auchan saját márkás telefonja most különleges, kedvezményes áron lehet a tiéd! 

 A teljes akciós katalógus itt megtekinthető!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.