Training cipő akció a Sportfactoryban Training cipő akció a Sportfactoryban

Ugye nem akarsz negyven éves korodra úgy kinézni, mint egy jó karban lévő hatvanas? Akkor amellett, hogy rendszeresen mozogsz, elképesztően fontos, hogy jól is csináld. Ha nem, akkor rosszat teszel a bőrödnek, a gerincednek, az egész szervezetednek. 

Mondunk pár tippet, hogyan és mivel érdemes végezni a nyári edzéseket.

edzés-nyár-sportfactory

Edzés közben mindig nagyon fontos a megfelelő folyadékpótlás. Fokozottan igaz ez a nyári, kánikulai időszakokra. Ne várd meg, amíg szomjas leszel, mindig legyen nálad víz, és folyamatosan pótold a folyadékot.

Ha teheted, időzítsd az edzést kora reggelre, akár a hajnali órákra, amikor még hűvösebb, frissebb a levegő. Ha otthon tornázol, kardiózol, érdemes beállítani közepes fokozatra egy ventilátort, ami segít hűteni. Ne irányítsd közvetlenül magadra, mert szembántalmakat, fejfájást okozhat, meg amúgy is zavaró lehet edzés közben.

Fontos, hogy megfelelő felszerelésed legyen. A jó cipő tartja a bokát, segít csökkenteni a gerincre nehezedő terhelést, ezáltal megelőzi a gerincbántalmak kialakulását. Az egyik legnagyobb márka a témában természetesen a Nike. A Sportfactoryban most akciósan találod meg a győztes cipő igazán tuti modelljeit, amelyekben akármilyen keményen nyomhatod az edzéseket, a lábad és a gerinced is védve vannak.

Kattints a képre vagy bármelyik linkre, és máris böngészhetsz az akciós ajánlatból!

nike-sportfactory-training-cipő

 

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?