B&O PLAY - Beoplay E4 fülhallgató jellemzők

AZ ÚJ GENERÁCIÓS ANC

Veled van bárhová is mész - a hang, a csend, a kényelem és a nyugalom érdekében.

A következő generációs hibrid aktív zajcsökkentéssell belemerülhetsz a Bang & Olufsen Signature Sound-be, és kizárhatod a körülötted lévő zajos világot. A Beoplay E4 erőteljes és könnyen elérhető ANC-t helyez a zsebedbe - így kizárhatod a háttérzajt, a hangosbeszélgetést, vagy egyszerűen megtapasztalhatod a csend erejét, ahol és amikor szükséges.

ILLESZKEDJ BE A KÖRNYEZETEDBE

Merülj el a zenédben vagy engedd be a világot.

Egy gyors mozdulattal a Transparency Mode kikapcsolja a zenét, és lehetővé teszi a környezetbe való beillesztést. Ha ugyanazt a mozdulatot használod, akkor bekapcsolja az ANC-t, és elindítja a zenét onnan, ahol abbahagyta.

KARCSÚ ÉS ROBUSZTUS

Mint a drágakő, könnyű és tartós

Könnyű fémből készült, elegáns, tartós és karcálló kivitelben. A távvezérlő és az ANC vezérlő egy elegáns alumínium és gumi kivitelben kapható a nagyobb tapintás felület és tartósság érdekében.

PÁRATLAN KÉNYELEM

Biztonságos, kényelmes illeszkedés zajszigetelő anyagokkal.

A Beoplay E4 többfajta fülpárnával rendelkezik, köztük a Comply™ memóriahab párnákkal, amelyek biztonságos, kényelmes illeszkedést biztosítanak zajszigetelő anyagokkal. És azok számára, akik inkább a szilikon tippeket preferálják, a Beoplay E4-hez négy különböző méretű tartozik.

HALLGASS ZENÉT EGÉSZ NAP

20 órányi ANC játékidő

Az újratölthető akkumulátor az ANC vezérlőegységen belül akár 20 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít az aktív zajcsökkentés bekapcsolásával. Ha lemerült az akkumulátor, az nem jelenti azt, hogy a zene megáll - még mindig élvezheted azt, amit hallgatál, csak keveredni fog a környezeteddel.