Bragi - The Dash Pro - Sötétszürke jellemzők

Nincs vezeték, nincs határ. Tökéletes kényelem és szabadság

Mondj búcsút az összegubancolt vezetékeknek. Tapasztald meg a szabad zenehallgatást a következő generációs valód vezetéknélküli fülhallgatóval.
A Dash Pro megújult belül, így még jobb minőségű Bluetooth kapcsolatot és megszakadás nélküli zenehallgatási élményt nyújt. Csak egy érintés, és a Dash Pro máris kapcsolódik Androidos, Apple, vagy Windows eszközödhöz.
Élvezd a zenét, és beszélgess könnyedén, kristálytiszta hangzással, a vezetékek nyújtotta bonyodalom nélkül.
Ha úgy érzed inkább otthon hagynád a telefonod, a beépített MP3-lejátszó akár 1000 számnak elég tárhelyet biztosít.

A Dash Pro könnyű, ergonomikus kialakításának köszönhetően biztosan illeszkedik a füledhez, kényelmet és passzív zajszigetelést biztosítva.

A Dash Pro a tökéletes útitárs. Az akkumulátor harminc órát bír töltés nélkül, melyből öt órát folytonos zenehallgatással tölthetsz. A Dash Pro hosszútávra tervez.

A Knowles® Balanced Armature hangszórókkal felszerelt Dash Pro gazdag, dinamikus hangzást nyújt bárhol, bármikor.

Ha nálad van a telefonod, streameld a zenét kedvenc applikációidat használva, mint például a Spotify, Pandora, vagy az Apple Music.

A 4GB-os belső tárhelyen akár 1000 zeneszámot tárolhatsz. A Dash Pro a tökéletes egyedüli zenelejátszó, melyet akkor is használhatsz, ha inkább otthon hagynád a mobilodat.

Legyél egyedül, vagy merülj el környezeted hangjaiban.
A Dash Pro nagyszerű passzív zajszigetelést biztosít, melyet egyetlen érintéssel kikapcsolhatsz. Az Audio Transparencynek köszönhetően egyszerre hallhatod a zenét és környezeted hangjait. Ne maradj le semmiről.

Figyelj oda a testedre. Győzz le minden akadályt
A Dash Pro magától tudja, hogy éppen úszol, futsz vagy biciklizel és automatikusan szemmel tartja az edzést egyetlen gomb megnyomása nélkül. Az edzések alatt a beépített „edző” segít megőrizni a motivációt valós idejű megjegyzéseivel.

A díjnyertes vízálló kialakítással (IPX7, 1 méter, kevesebb mint 30 percig) és 4GB-os belső tárhellyel, a Dash Pro az úszók és a kültéri sportot végzők ideális választása.

Nincsenek többé nyelvi akadályok
integrált iTranslate

Lépj kapcsolatba a világgal: kommunikálj több mint 40 nyelven valós időben a Dash Pro fordító funkciójával

Maradj kapcsolatban
Hallasd a hangod

Vedd fel a beérkező hívást egy szimpla bólintással. A VersantTMadvanced technológia a Knowles-tól minden eddiginél kiválóbb zajszűrést biztosít, így nyugodtan beszélhetsz ha szeles az idő, vagy nagy a forgalom.
Beszélj kedvenc személyes asszisztenseddel telefonod használata nélkül. Apple Siri, Google Now, Microsoft Cortana támogatás

A Bragi ingyenesen letölthető applikációjával saját igényeid szerint szabhatod testre a Dash Prot. Vizualizáld a futásban, úszásban, vagy biciklizésben elért eredményeid.