Elgato - Stream Deck jellemzők

Lépd át a határokat

A legjobb technikával támogatott minőségi tartalmakat hozod létre a bolygón. Azonban ennél többet akarsz. A Stream Deck használatával felszabadíthatod kreatív zsenirodalmadat, és felhívhatod magadra a figyelmet Twitche-en és a YouTube-on. Mindezt, miközben a legfontosabbra koncentrálsz: a közönségedre.

Vedd át az irányítást

15 LCD-gomb megnyomásával akár 210 műveletet indíthatsz el, így nincs szükség a billentyűparancsok feltérképezésére és memorizálására. Egygombos, tapintható műveletek lehetővé teszik a jelenetek váltását, a hordozható média, az audió és egyéb hang beállítását, míg a vizuális visszajelzések megerősítik minden parancsodat. Hagyományosan ez a kontrollszint kizárólag a mainstream szórakoztató műsorszolgáltatók számára volt elérhető. Most, a Te kezedben van.

Korszerűsítsd a beállításaidat

Az Elgato Game Capture, az OBS, a Twitch, a Twitter, a TipeeeStream és egyebek - a Stream Deck integrálja eszközeidet, és automatikusan felismeri a jeleneteket, a médiát és az audioforrásokat.

Legyél proaktív

Automatizált riasztások megkönnyítik az életet. Ám az adományozók megköszönése és az új előfizetők fogadása között bőven van lehetőség az önkifejezésre. Használd a Stream Deck-et a képernyővédőd GIF-kkel, képekkel, videókkal és hangfelvételekkel való fejlesztésére. A lehetőségeid végtelenek, ezért fedezz fel és kísérletezz. Tedd meg, amit meg kell, hogy élesítsd a kreativitásodat.

Tedd a sajátoddá

A Stream deck testreszabása könnyű. Egyszerűen húzd át a műveleteket a kulcsokra, és kész is vagy. Hasonlóképpen húzd és tartsd lenyomva az egyik gombot a másik fölött egy mappa létrehozásához. Továbbá, rendelj hozzá kulcsokat az egyéni ikonjaidhoz, hogy azok még inkább egyediek legyenek.

iSTYLE Apple Premium Reseller további termékek

Fibaro - Szén-monoxid érzékelő Fibaro Fibaro - Szén-monoxid érzékelő 31 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info