Fibaro - Szén-monoxid érzékelő jellemzők

Egy elismert szén-monoxid érzékelő kivételes mérési pontossággal. Képes érzékelni a szén-monoxid szint apró megnövekedését is, amely csak hosszú idő után hat ki az egészségre.  Magasabb koncentráció esetében a Fibaro szén-monoxid érzékelő rögtön figyelmeztet a veszélyre.

A Fibaro szén-monoxid érzékelő az EN 50291-1:2010-es szabvány minden követelményének megfelel, melyek a BSI Csoport akkreditált laboratóriumában lettek letesztelve. Minden egyes szenzor alapos megfigyelésen esik át, amely magába foglalja a rutin teszteket és a gyártási folyamat minőségellenőrzését.

A szén-monoxid koncentrációt egy grafikon segít vizualizálni, míg a pontos mérési adatok a rendszer memóriájában, egy naplóként kerülnek tárolásra.

A veszélyes szén-monoxid akkor is megjelenhet otthonodban, ha éppen máshol vagy. a Fibaro rendszernek köszönhetően akkor is értesülhetsz a veszélyről amikor nem vagy otthon. a Fibaro for HomeKit applikációval rögtön hozzáférhetsz az összes adathoz.

A Fibaro szén-monoxid érzékelő képes együttműködni más eszközökkel, egy okos, aktív védelmi rendszert alkotva.

A rendszer minden fontos információt továbbít az okostelefonodnak, így lehetővé teszi, hogy valós időben értesülj a szén-monoxid koncentrációról.

A szén-monoxid a ház bármelyik szobájába bejuthat. Helyezd el a Fibaro szén-monoxid szeretteid szobájában, és tudd őket biztonságban.

A Fibaro szén-monoxid érzékelő ezen szériája kompatibilis az Apple HomeKit-tel. Az érzékelőt használhatod egyedüli eszközként, viszont úgy nem tudja a rendszer által nyújtott funkciókat biztosítani.

iSTYLE Apple Premium Reseller további termékek

Elgato - Stream Deck Elgato Elgato - Stream Deck 49 900 Ft iSTYLE Apple Premium Reseller A bolthoz Info