IK Multimedia - iKlip A/V közvetítő állvány - Fekete jellemzők

Csináld meg a legjobb képeidet!

Az iKlip A/V egy teljes megoldás a professzionális audió és videó felvételhez okostelefonnal. Ez egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a minőségi hangzás rögzítését és monitorozását a beépített, kiváló minőségű mikrofon előerősítő és beépített vezeték nélküli vevőkészülék támogatásával. Az iKlip A/V segítségével a lehető legjobb képeket készítheted, rögzítheted a legjobb felvételeket, és professzionális, közvetítés minőségű eredményeket kaphatsz közvetlenül az okostelefonodra. Szeretnéd növelni a termelésed minőségét, miközben csökkented a költségeidet? Olvass tovább…

Rendkívüli hang

Először is, az iKlip A/V mobiltelefonos szakembereknek készült, hogy minőségi hangot nyújtsanak a mobil videókhoz. Beépített mikrofon előerősítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, külső mikrofont használhass a hangfelvételekhez. Egyszerűen csatlakoztasd a mikrofont vagy a vezeték nélküli vevőt az előerősítő XLR bemenetéhez, majd csatlakoztasd az 1/8 "TRRS kábelt az okostelefon fejhallgató/mikrofon aljzatába. Ilyen egyszerű. Szükséged van fantom energiára a mikrofonodhoz? Nem probléma! Az iKlip A/V 48V teljesítményt biztosít két AA elemen keresztül, valamint beépített támogatást nyújt a legnépszerűbb vezeték nélküli mikrofonvevőkhöz.

A lehető legjobb felvételi minőség érdekében az iKlip A/V valós idejű figyelést és vezérlési lehetőségeket is kínál: bemeneti nyereség gombbal és 1/8 "fejhallgató kimenettel rendelkezik. És a legjobb része az, hogy mindezen extra funkciók beépülnek a markolatba, ami egy rugalmas felvételi élményt nyújt, amelyet máshol nem találsz meg.

Stabil és biztonságos

Az iKlip A/V egy stabil kézi fogantyúval és bővíthető tartókonzollal rendelkezik - ugyanolyan technológiával, mint az iKlip Xpand Mini -, amely biztonságosan tartja az iPhone, az iPod touch vagy a 3,5 "és 6" közötti Android készülékeket. Az iKlip A/V monopodra vagy állványra szerelhető a szabványos UNC 1/4 "-20 female kábelnek köszönhetően az alsó részen a még nagyobb stabilitás érdekében, illetve eltávolíthatod az iKlip Xpand okostelefon tartóját, és más típusú kompakt videokamerákat is csatlakoztathatsz. Ha az iKlip A/V-t kézben vagy állványként használod, mindig jobb képeket és hangot fog rögzíteni, mint akkor, ha csak az okostelefont használnád.

Teljesen csatlakoztatható

Az iKlip A/V zökkenőmentesen működik iPhone, iPod touch vagy más okostelefonnal. Ennek az az oka, hogy egyszerű és univerzális, mert a mikrofon előerősítője 1/8 "-os TRRS analóg audio csatlakozón keresztül csatlakozik a készülékhez. Ez azt jelenti, hogy használhatod - és nagyszerű adásminőségű eredményt érhetsz el - olyan eszközzel, amely illeszkedik a markolatához, vagy illeszkedik az iKlip A/V szabvány UNC 1/4 "-20 menetes állványhoz/kameratartóhoz.

Hasonlóképpen, az iKlip A/V kompatibilis az összes kedvenc mobil videofelvevő alkalmazásoddal. Ez magában foglalja az olyan kedvenceidet, mint például az Apple Camera alkalmazás, valamint a FiLMiC Pro alkalmazás.