IK Multimedia - iRig HD 2 digitális gitár interfész jellemzők

Az iRig HD 2 olyan gitáros-centrikus funkciókat tartalmaz, mint a magas minőségű 24-bit/96kHz audio, egy beépített fejhallgató kimenet hangerőszabályzással, egy új erősítő kimenet állítható teljesítménnyel, és az AmpliTube for Mac, PC & iOS teljes verziója. Az iRig HD 2 minden eddiginél nagyobb mobilitást biztosít.

Az Az iRig HD 2 könnyedén elfér a zsebedben, miközben csatlakoztatva van egy Lightning vagy USB eszközhöz – így nem számít, hogy iPad, iPhone, Mac, vagy PC áll rendelkezésedre, bármikor készen állhatsz a húrok közé csapni.

Ha pár percet kutatsz a gitár interfészek között, könnyen rájöhetsz mit értünk az „egy magasabb szint” alatt. Csakis az iRig HD 2 nyújt ennyi gitáros-centrikus funkciót ilyen kompakt formában. Az iRig HD 2 megfizethető professzionalizmust ajánl. A zenei forradalom úttörőiként bizton állíthatjuk, hogy az iRig HD 2 a lehető legjobb ár-érték arányt nyújtja. Felkészültél a következő szintű rögzítésre és játékra?

Mindenek előtt, az iRig HD 2 csodásan szól. Prémium minőségű digitális hangzást nyújt 24-bit A/D átalakítóval és 96kHz mintavételezési frekvenciával, mely kategóriájában messze a legmagasabb. A magas minőségű átalakításnak köszönhetően gitárod természetes hangja hangosan és tisztán lesz hallható, legyen szó sima játékról vagy felvételről. Az előerősítő gondoskodik arról, hogy az összes nüánsz – legyen szó pengetőről, a faanyag tónusáról, húrméretről, elektronikáról, vagy a gitár bármely aspektusáról – úgy legyen hallható, ahogy az rendeltetett, torzulás vagy interferencia mentesen. A 96 kHz mintavételezési sebességnek köszönhetően érezheted, ahogy elkápráztat a hang mélysége és tisztasága. Az iRig HD 2 csodásan szól

Az egyik dolog, ami egyedivé teszi a iRig HD 2-t, a képesség, hogy adapterek nélkül képes átküldeni a feldolgozott jelet, közvetlenül az erősítőnek. Az iRig HD 2 egy kiegyensúlyozatlan ¼” jack kimenetet tartalmaz, mellyel könnyedén átküldheted a feldolgozott vagy feldolgozatlan jelet a külső erősítőre, vagy egyéb eszközökre. A kimeneten megtalálható egy dual mód kapcsoló, mellyel kiválaszthatod a továbbított jel típusát

Az „FX” opció elküldi a feldolgozott jelet, vagy a szoftver által kiadott hangot egy külső eszközre. Ez tökéletes választás, ha az iPad-et vagy laptopodat effektpedálként használnád.

A „Thru” beállítás tovább küldi a gitár száraz, feldolgozatlan hangját, melynek köszönhetően pedálokat, rack tunert, vagy további eszközöket is használhatsz.

Egy további beépített funkció, az integrált mikrofonállvány csipesz és Velcro szíj, melyekkel a mikrofonállványhoz rögzítheted az eszközt, mely ideális a fellépésekhez.

Az iRig HD 2 egy új 1/8" (3.5mm) -es fejhallgató jacket tartalmaz, előerősítővel, mellyel felügyelheted a felvételt és a játékot- akkor is ha az eszközödön nem található fejhallgató jack.

De ez nem egy hagyományos fejhallgató jack – Egy olyan nagy felbontású fejhallgató előerősítő, amely optimalizálja az audio jelet, lehetővé téve a teljes körű visszajátszást és megfigyelést. Ha kedved úgy tartja, arra is használhatod, hogy sztereó jelet küldj egy keverő konzolnak, vagy powered monitornak.

iPhone, Ipad, Mac vagy PC – Az összes kábel melyre szükséged lehet, hogy csatlakoztasd az iRig HD 2-t eszközeidhez. Támadt egy jó ötleted? Kezdd el iPaden, fejezd be Mac-en. A kiváló hangzás megmarad.

Az iRig HD 2 felszabadítja az elméd, és arra inspirál, hogy a lehető legkreatívabb legyél. Felejtsd el a múltat, és ismerd meg a gitározás új dimenzióját. Szerezd be az iRig HD 2-t, és játssz egy magasabb szinten.