IK Multimedia - iRig iMic iPhone, iPod Touch, iPad kézi mikrofon jellemzők

Az iRig Mic egy olyan egyirányú elektret kapszulát használ, mely magas minőségű hangrögzítést biztosít, attól függetlenül, hogy közel, vagy távolabb van tőled a mikrofon, továbbá a valós idejű megfigyelésre is lehetőséget biztosít egy dual mini-jack csatlakozóval. A három fokozatos kapcsolóval könnyen az aktuális hangnyomáshoz lehet igazítani a mikrofont. Az ismerős forma tökéletesen passzol egy kézi mikrofonhoz, továbbá lehetőséget biztosít arra is, ha inkább állványra helyeznéd. Az egyenetlen fém külsejével ez a mikrofon tökéletes választás a mindig úton lévő zenésznek.

Az iRig Mic tartalmazza a VocaLive FREE, AmpliTube FREE, Rig Recorder FREE applikációkat, melyek egy új szintre helyezik a hangrögzítés élményét. Az iRig Mic kompatibilis a legtöbb iOS-re megjelent hangrögzítő alkalmazással.

 

Funkciók:

  • Ideális választás a beszéd és az ének rögzítéséhez is
  • Magas minőségű egyirányú kondenzátor-elektret kapszula
  • Dupla mini-jack csatlakozó, mely lehetővé teszi a valós idejű megfigyelést
  • Egyenetlen fém külső
  • Egyszerű beállítás (bármely hangforráshoz)
  • Kézi mikrofon, mely állványra is helyezhető
  • Applikációk énekeseknek és zenészeknek
  • Kompatibilis az összes kedvenc alkalmazásoddal

Ideális választás énekeseknek

Az énekesek számára az iRig Micnél nincs jobb társaság. Az iRig Mic elektret kapszulája akár zajos környezetben is képes pontosan rögzíteni az énekhangot, torzítás nélkül, a legszélesebb hangtartományokban is.

Változatos rögzítés

A zenészek imádni fogják az iRig Mic változatosságát és pontosságát, mellyel képes reprodukálni hangszereik akusztikus, erősített hangzását, vagy akár az egész zenekar koncertjét. Azoknak is tökéletes választás, akik inkább podcastek, beszédek, interjúk készítésére használnák.

Egyszerű beállítás és használat

A három fokozatos kapcsoló (mély, közepes és magas hangnyomáshoz) segítségével az iRig Mic beállítása gyerekjáték. A két méter hosszú mini-jack csatlakozóval könnyedén rögzíthetsz, miközben az iPhone-on vagy iPad-en kedvenc applikációdat futtathatod

Valós idejű megfigyelés

A dupla mini-jack csatlakozóval valós időben figyelheted a rögzítést anélkül, hogy szét kéne választani a mikrofont az iPhone /iPad készüléktől. A sztereó mini-jack kimenet könnyedén csatlakoztatható a legtöbb fejhallgatóhoz, hangszóróhoz, erősítőhöz, vagy PA rendszerhez.

Applikációk énekeseknek és zenészeknek

Milliónyi telepítéssel, és rengeteg pozitív értékeléssel, az IK Multimedia joggal nevezhető az iOS platform vezető zenekészítő applikáció gyártójának. Az iRig Mic tartalmazza a VocaLive FREE, AmpliTube FREE, Rig Recorder FREE applikációkat, melyek  új szintre helyezik a hangrögzítés élményét.

Érd el kedvenc hangeffektjeidet az iPhone-on

A VocaLive FREE applikációval az énekesek valós időben kísérletezhetnek különböző hangeffektekkel, melyekkel az éneklés teljesen új élménnyé alakul. Az AmpliTube FREE a gitár és basszusgitár effektekkel, rögzítési és keverési lehetőségekkel, tökéletes választás a dalszerzőknek. A iRig Recorder FREE kezelőfelülete olyan egyszerű, hogy bárki könnyedén használhatja.