Marshall - Major II bluetooth fejhallgató - Fehér jellemzők

A Major II-vel megtapasztalhatod milyen, ha a vezeték nélküli fejhallgatókra jellemző kényelem és szabadság az ikonikus Marshallra jellemző teljesítménnyel párosul. Csatlakoztasd a fejhallgatót okoseszközeidhez a legújabb Bluetooth® aptX Technology-t használva, és hallgasd a zenét akár 30 órán keresztül. Az aptX technológia egyszerre biztosít kiváló hangminőséget és minimalizálja az audió/videó szinkronizálással kapcsolatos problémákat, így nem fog többé elcsúszni a hang és a kép film közben.

A dupla végű vezeték eltávolítható és kompatibilis az összes 3.5 mm-es jack csatlakozóval ellátott lejátszóval. Amíg vezeték nélkül hallgatod a zenét, a 3.5 mm-es aljzatot használva megoszthatod mással a zenét.

Az analóg gombokkal elindíthatod, megállíthatod a zenét, összekeverheted a számok sorrendjét és állíthatsz a hangerőn. Ha telefonnal használod a fejhallgatót, felveheted, elutasíthatod vagy befejezheted a hívást csupán egy pár gombnyomással.

A személyre szabott driverek lehengerlő és emlékezetes hangzást biztosítanak

„A Major II 680mAh fejhallgató 37 órát bírta töltés nélkül magas hangerőn használva. Ez nagyjából háromszor annyi, mint amit a legtöbb Bluetooth fejhallgatótól elvárnál.” Engadget.com, 02.23.16

A Bluetooth aptX technológiával a vezeték nélküli fejhallgatókra jellemző kényelem és szabadság az ikonikus Marshallra jellemző teljesítménnyel párosul.

A Major II 30 óránál is több időt biztosít zenehallgatásra egyetlen töltéssel. Ez az ipari sztenderdet jóval meghaladja.

A Major II a tökéletes útitárs. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően könnyedén tárolhatod.

Amíg vezeték nélkül hallgatod a zenét, a szabad 3.5 mm-es aljzatot használva könnyen megoszthatod egy baráttal a zenét.

A 40 mm-es dinamikus driverek személyre szabott élményt biztosítanak a lehengerlő basszussal, kimagasló mély és érzelemdús magas hangzással.

A Major II-vel vezetékes kapcsolat nélkül felveheted, elutasíthatod vagy befejezheted a hívást. A beépített mikrofonnak köszönhetően nyugodtan telefonálhatsz és rögzítheted a gondolataidat a fejhallgatót használva.

A Major II mellé kapsz egy leválasztható 3.5 mm-es jack és USB töltőkábelt. Ha lemerül az akkumulátor, csak csatlakoztasd az USB kábelt és megindul a töltés. Nincs időd megvárni a töltést? Csatlakoztasd a jack kábelt és máris indulhatsz.