Navitel T500 3G 7" 8GB Wi-Fi tablet jellemzők

NAVITEL T500 3G — egy erőteljes, Android 7.0 operációs rendszerű táblagép, mely kivételes gyorsaságát 1,3GHz-es, 4 magos MediaTek processzorának köszönheti. Gyorsasága mellett a kitűnő felhasználói élményről világos, 7”-os, 1280 x 800px felbontású IPS kijelzője gondoskodik. Az elő-, és hátlapi kamerával felszerelt T500 3G két SIM illetve egy microSD / SDHC kártyahellyel, 1GB RAM-mal és 8GB belső memóriával rendelkezik.

A NAVITEL T500 3G a Navitel Navigator legújabb, előretelepített változatával kerül forgalomba. A felhasználók a melléket aktiváló kód felhasználásával tudják az elérhető 45 európai ország téréképét tartalmazó csomagból a számukra érdekeseket telepíteni. A térképek naprakész információkkal rendelkeznek a közlekedési csomópontokról, a városi infrastruktúráról és a telepített sebességmérő berendezésekről. A Wi-Fi és két SIM-kártya támogatása lehetővé teszi a NAVITEL® online szolgáltatásaihoz való hozzáférést, beleértve a Navitel.Trafficet is.


- Szoftver: Navitel Navigator
- Előre telepített térképek: Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Egyesült Királyság, Görögország, Magyarország, Izland, Man-sziget, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna és a Vatikánvárosi Állam
További térképek telepíthetők: igen
- Hangutasítások: igen
- TRAFFIPAX figyelmeztetések: igen
- Útvonal idejének számítása: igen


- Kijelző típusa: IPS
- Kijelző mérete: 7"
- Felbontás: 800x1280
- Érintőképernyő: igen
- Háttérvilágítású kijelző: igen


- OS: Android™ 7.0
- CPU: MT8321 Cortex-A7 Quad Core
- CPU órajel:  1.3 GHz
- Belső memória: 8 GB
- RAM: 1 GB
- SD kártya kompatibilitás:  max. 128 GB méretig


- Wi-Fi: igen
- 2G/3G: no
- Bluetooth: igen
- Dual SIM: igen
- 3.5mm fejhallgató kimenet: igen


- T500 3G táblagép
- USB kábel
- Fali töltő
- Kézikönyv
- Jótállási jegy