Philips 65" 65PUS7304/12 4K UHD Android Smart Ambilight LED TV jellemzők

4K UHD LED Android TV

Családi moziest vagy egy izgalmas játék? BármirQl legyen is szó, kiváló képminQséget és nagyszerq hangzást élvezhet. A Performance sorozatú TV-n minden tartalom nagyszerq minQségben jelenik meg, és a semmi máshoz nem fogható, magával ragadó élményhez még Ambilight rendszerrel is rendelkezik.

  • P5 Perfect Picture Engine
  • 164 cm-es (65"-es)
  • 1700-as Picture Performance Index
  • HDR10+

Ambilight. Izgalom a képernyQn túl is.

A Philips Ambilighttal lebilincselQbbek a filmek és a játékok. A zenéhez fényjáték párosul. A képernyQ pedig nagyobbnak tqnik, mint amekkora valójában. A TV szélei körül található intelligens LED-ek a képernyQn megjelenQ színeket valós idQben a falakra és a helyiségbe vetítik. Így Ön tökéletesen beállított körülölelQ világítást kap. Eggyel több ok, hogy szeresse a TV-jét.

Philips P5 Engine. A jelforrás minQségétQl függetlenül tökéletesíti a képet.

A Philips P5 Perfect Picture Engine a kedvenc tartalomnak megfelelQ ragyogó képeket biztosít. A részletek észrevehetQen nagyobb mélységérzetet nyújtanak. A színek élénkek, a bQrtónusok pedig természetesek. A kontraszt olyan éles, hogy minden részlet érzékelhetQ. A mozgás pedig annyira folyamatos, hogy sosem téveszti szem elQl a labdát, bármilyen gyors is a játék.

Dolby Vision és Dolby Atmos. Moziszerq látvány és hangzás.

A Dolby prémium hang- és videoformátumának támogatása azt jelenti, hogy a megtekintett HDR tartalom látványa és hangzása lenyqgözQen valódinak hat. Akár a legújabb streamelhetQ sorozatokról van szó, akár Blu-ray lemezekrQl, a rendezQ eredeti szándékát tükrözQ kontrasztot, fényerQt és színvilágot élvezhet. Mindez széles hangtérrel, és tiszta, részletgazdag hangzással és mélységgel párosul.

Android TV. Egyszerqen intelligens.

Állítsa be Philips Android TV-jét igényeinek megfelelQen. Nem probléma, ha ezen a héten az Amazon és a YouTube, a jövQ héten pedig a Rakuten TV és a Netflix van terítéken. Egy átlátható, intuitív kezelQfelület révén elQtérbe helyezheti kedvelt tartalmait. A legújabb sorozatot könnyedén folytathatja ott, ahol abbahagyta, vagy áttekintheti a legújabb filmkínálatot.

Google Play áruház és Philips App galéria. Még több élmény.

A Google Play áruház és a Philips App galéria segítségével túlléphet a hagyományos TV-mqsorokon. Válogasson online a megszámlálhatatlan film, TV-mqsor, zene, alkalmazás és játék között. Még több élmény.

Ragyo