Promise - Pegasus2 R8 24 TB-os (8 x 3 TB-os) Thunderbolt 2 RAID-rendszer jellemzők

Hihetetlen sebesség a kreatív munkafolyamatokhoz
A Pegasus2 a jelenleg elérhető leggyorsabb Thunderbolt 2-alapú adattárolási megoldás. Nyers ereje profiknak és amatőröknek egyaránt kiváló az audio-, a videó- és a grafikai projektekhez – segítségével egyszerűen felfedezhetik az új lehetőségeket. A Final Cut szoftverrel dolgozó kreatív szakemberek egyidejűleg több ProRes 422 (HQ)- és ProRes 4444-streamet, illetve 10 és 12 bites, tömörítetlen HD-videót is rögzíthetnek, szerkeszthetnek és lejátszhatnak, miközben megóvhatják értékes munkafolyamataikat, hanganyagaikat és a más médiatartalmaikat.

Egyszerű, rugalmas és költségkímélő biztonsági megoldás
A gyors, biztonságos és megbízható külső tárhely elengedhetetlen fontos fájljaid, zenéid, videóid és képeid védelme szempontjából. Készíts biztonsági mentést a Pegasus2 rendszeren pótolhatatlan digitális médiafájljaidról, dokumentumaidról vagy teljes számítógépedről vagy munkaállomásodról a Time Machine segítségével az OS X-ben.

Könnyen használható, csendes és környezetbarát
A Pegasus2 rendszerek felhasználóbarát módon használhatók, gyárilag előre konfiguráltak, így csak be kell dugnod őket, és már készen is állnak a használatra. A rendszerállapot, a kezelőeszközök és a speciális beállítások a beépített Promise segédprogramon keresztül érhetők el. A környezetvédelem szempontjainak és a veszélyes anyagok alkalmazását korlátozó előírásoknak megfelelően tervezett Pegasus2 tökéletes a kis- és középvállalkozások számára.

Vállalati szintű RAID-védelem
A számos RAID-szintet és automatikus hibakezelést támogató Pegasus2 vállalati szintű RAID-adattárolási és -védelmi megoldást kínál.

Thunderbolt 2
A Thunderbolt egy forradalmian új adatátviteli megoldás, amely a nagy felbontású kijelzőket és a nagy teljesítményű adathordozókat is támogatja egy egyszerű csatlakozó és egy kábel segítségével, amelyek a DisplayPort és a PCI Express adatokat is kezelik. És minden Mac számítógépen megtalálod.

A PCI Express technológia a Mac összes nagy teljesítményű összetevőjének közös pontja, Ez a Thunderbolt beépített funkciója, így azonnal PCI Express sebességgel dolgozhatsz.

A Thunderbolt 2 be van építve az új Retina kijelzős Mac Pro és MacBook Pro készülékekbe, így akár három darab 4K kijelzőt csatlakoztathatsz egyszerre. A Thunderbolt 2 akár 20 Gb/s-os sebességgel működik mindkét irányba, így szupergyors adatátvitelt biztosít a perifériák között. A sávszélesség ahhoz is elegendő, hogy több nagy sebességű eszközt is elosztó vagy kapcsoló használata nélkül köss sorba.

A Thunderbolt az USB 3.0 hatékonyságát is megduplázza, és 10 watt teljesítményt kínál a perifériáknak, hogy útközben is hatékonyabban dolgozhass.

  • 24 TB natív kapacitás (20,7 TB RAID 5 konfigurációban, HFS+ fájlrendszerrel formázva)
  • Korszerű RAID-motor RAID 0-, 1-, 5-, 6- és 10-támogatással
  • Kiemelkedő minőségű adatvédelem a hatékony hibakezelés révén
  • Megbízható, robusztus, mégis elegáns ház, szinte teljesen csendes működés
  • Két Thunderbolt 2 port akár hat Pegasus egység, Apple Thunderbolt Display kijelző vagy Mini DisplayPort-csatlakozású készülék sorba kötéséhez
  • Könnyű kezelhetőség és egyszerű hozzáférés a meghajtókhoz a működés közbeni cserét lehetővé tevő rekeszeknek köszönhetően
  • Beépített Promise segédprogram a rendszerkezeléshez és a speciális beállításokhoz
  • Visszafele kompatibilis a 10 Gb/s átviteli sebességű Thunderbolt-gazdagépekkel és Thunderbolt-készülékekkel