Withings Aura Smart Sleep System jellemzők

A Withings Aura egy intelligens alvásfigyelő rendszer, mely megfigyeli alvási ciklusaidat az éjszaka folyamán és segít reggel kipihenten ébredhetsz az intelligens ébresztésnek köszönhetően. A Withings Aura az asztalra állítható szenzor, az ágyba rakható érzékelő és az alvási szokásaidat rögzítő alkalmazás hármasával lesz olyan hatékony.

Miért is olyan fontos az alvás?

Életünk egyharmadát alvással töltjük, az hogy hogyan alszunk jelentősen kihathat nappali tevékenységeinkre is.

Az 5 óra, vagy annál kevesebb alvás hosszú távon csökkenti a koncentrációképességet és növeli a betegségekre való hajlam kockázatát, illetve közúti balesetek számát.

Gondtalan elalvás és ébredés tudományosan igazolt működésű fény- és hangprogramok segítségével. Megfigyeli mikor vagy a legéberebb alvási ciklusod alatt a reggel közeledtével és annak legideálisabb pontján kelt fel, így biztosan kipihenten ébredhetsz.

Az ágyba helyezhető diszkrét érzékelő észrevétlenül megbújik a matrac alatt. Nagyon érzékeny kialakítású, méri a test mozgását, a légzést és a pulzust. Mosható borítással van ellátva, így egészen biztosan tudod használni hosszú távon. Az éjjeliszekrényre tehető szenzor pedig figyeli a hőmérsékletet, hangokat és zajokat az éjszaka folyamán.

A mobilalkalmazással vizuálisan is megjelenítheted az alvási ciklusokat, megtudhatod, hogy mire és mikor ébredsz fel, valamint összehasonlíthatod az előző éjszakai alvásokat. Visszanézheted mennyi ideig tartott pontosan elaludni, hány órát töltöttél alvással összesen, hányszor ébredtél fel, mutatja a különböző alvásfázisaidat: könnyű/mély/REM.

  • Rövid pihentető alvásokat és relaxációkat is beiktathatsz napközben a külön erre fejlesztett programok segítségével. A délutáni alvások bizonyítottan növelik a koncentrációképességet, problémamegoldó kézséget, jót tesznek a szívnek és vérnyomásnak. Napi 10-20 perc szunyókálás igen hasznos hosszú távon.
  • A beépített kítűnő minőségű hangszórók és lámpa segtségével könnyebben megy a relexáció, a hátoldalon található USB csatlakozókon keresztül pedig telefonodat is töltheted.