2018-as fürdőruha körkép – 6 tipp, hogy megtaláld a tökéletest 2018-as fürdőruha körkép – 6 tipp, hogy megtaláld a tökéletest

A legtöbben óriási várakozással készülnek a nyárra, hiszen a jó idő és a strandon való pihenés szinte mindenkinek a kedvenc dolgai közé tartoznak. A tökéletes fürdőruha megtalálása nem csak azért elengedhetetlen, hogy a vízparton is divatosnak érezd magad, hanem azért is, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ne feledd, egy gondosan megválasztott egyrészes vagy bikini segít, hogy a legjobb formádat mutasd, de igazi beachbody-d akkor lesz, ha csak úgy jókedvűen kimész a strandra!

1. Különböző bőrtónusokra

Minden bőrtípus más és más, ehhez természetesen fürdőruhavásárlás során is alkalmazkodni kell. A világosabb bőrűek számára nem érdemes fehér, vagy pasztell színű modelleket választani, mivel a vízparton ez még inkább sápasztóan hathat a megjelenésükre. Érdemes inkább valamilyen sötétebb árnyalatot választani ilyenkor. Azonban a kreol bőrűek nyugodtan tegyenek próbát egy-egy világosabb darabbal, azonban ilyenkor érdemes vigyázni, hogy a naptejjel és más krémekkel ne kend össze a fürdőruhát.

 

fürdőruhák – Mango, Bershka, H&M

2. Fiús alakra

A strandon sokszor irigykedő pillantásokat kapnak azok a nők, akik lapos testalkattal rendelkeznek, azonban számukra sem mindig könnyű a fürdőruha vásárlás. De nekik sem kell elkeseredniük, néhány apró optikai trükkel ők is nőies alakot érhetnek el. A nyakban megkötős, ceruza alakú felsővel vagy fodros darabokkal kihangsúlyozhatod nőies alakodat és az előnyös részeidre terelheted a figyelmet.

fürdőruhafelsők – Reserved

3. Kerek formákra

Sokan gondolják úgy, hogy erőteljesebb formákkal, vagy molettebb testalkattal takargatniuk kell magukat a strandon és nem szívesen mutatkoznak fürdőruhában. Azonban ez egyáltalán nincs így. Idén szerencsére ismét óriási népszerűségnek örvendenek az egyrészes fürdőruhák, amelyek tökéletesen kiemelik az alakodat és elrejthetik az esetleges hibákat. Rengeteg színben, formában és méretben keresgélhetsz a boltok között, a magabiztos megjelenés pedig garantált!

egyrészes fürdőruhák – H&M, Bershka

4. Nőies modellek

A vintage stílus is újra hódít az elmúlt években, ennek köszönhetően pedig a magasított derekú fürdőruhák is megérkeztek a boltok polcaira. Ezek a darabok igényelnek némi bátorságot, hiszen átmenetet képeznek az egyrészes és a kétrészes fürdőruhák között, azonban ahogy felpróbálsz egyet, megérted, hogy miért lehetett évekig olyan kedvelt darabja a strandolóknak. Tökéletesen kiemeli a nőies alakot és ha esetleg lenne egy kisebb hasad, azt is elfedi.

magasított derekú fürdőruhák – Bershka, Mango, Reserved

 5. Alacsony alkatra

Az alacsony lányok számára a legjobb optikai trükk egy-egy ügyesen választott minta és forma lehet. Az egyrészes fürdőruhák például segítenek, hogy a lábak hosszabbnak tűnjenek, a hosszában csíkos darabok pedig szintén magasabb alkat benyomását keltik.

csíkos fürdőruhák – Calzedonia, Reserved, Mango

 6. Strandra

Ahogy már cikkünk elején is említettük, ahhoz, hogy jól érezd magad a strandon, csak egy kis önbizalom és reális önértékelés szükséges, de ha szeretnéd megbolondítani valamilyen apró kiegészítővel strandos megjelenésedet, ahhoz is van pár tippünk. Az előnytelennek tűnő részeket elfedheted egy divatos kendővel, ha pedig hangsúlyozni szeretnéd az előnyös testrészeidet, dobd fel strandruhádat egy divatos nyári ékszerrel, karpereccel.

 

strandtáska — H&M, espardrilles – H&M, szalmakalap – H&M, kaftán – H&M, dinnye mintájú strandtörölköző – Reserved

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.