Viseld úgy, mint Cindy! Viseld úgy, mint Cindy!

Ha divatmárka vagy, elengedhetetlen, hogy megtaláld a tökéletes arcot, amely reprezentál a külvilág felé. A trendi felsők, menő nacik és elegáns kabátok nem biztos, hogy elegendőek ahhoz, hogy becsalogasd és elkápráztasd a vásárlóközönséget. 

Tudja ezt a Reserved is, annak ellenére, hogy olyan elképesztően jó cuccok kerülnek ki a boltjaikból, mint például ezek:

reserved-tavaszi-ruhák

A szuperdivatos világmárka Cindy Crawfordot találta meg, hogy képviselje arculatát, stílusát. A még mindig gyönyörű egykori szupermodell pedig meglepően jól teljesít. Rögtön kezdésként egy első ránézésre nagyon fura, mégis eredeti filmet forgatott a Reserved-nek.

 

Ha téged is meggyőzött Cindy megjelenése, rendelj a képekre vagy ide kattintva, vagy rohanj el a legközelebbi Reserved-be, és szerezd be a legtrendibb tavaszi felsőket, ruhákat vagy szoknyákat! 

Amennyiben még tétováznál, gondolj az üzletekben még mindig zajló tél végi kiárusításra! Ha már semmi szükséged téli cuccokra (nézté már ki mostanában az ablakon?), akkor is megtalálhatod a vágyott holmikat: a Reserved akció nékül is elérhető áron kínálja neked a divatos outfiteket. 

reserved-bőrdzseki-farmer

blúz-farmer-reserved

virágos-ruha-csipke-ruha-reserved

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?