B&O PLAY - Beoplay H5 - Rózsaszín jellemzők

BeoPlay H5 Átalakítja a mindennapjaidat. Kevesebb vezeték, több inspiráció. Egy mozgalmas élethez Merülj el a vezetéknélküli zenében A B&O PLAY-nél komolyan vesszük a zenét. A H5 tervezésénél az elsődleges célunk az volt, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, ami ki tudja elégíteni azoknak az igényeit, akik a hangminőséget tartják a legfontosabbnak. Mivel a terméket a legkülönbözőbb helyzetekben fogják használni, ezért azt akartuk elérni, hogy mindig a legjobb hangzást nyújtsa, függetlenül attól, hogy hol és hogyan használod. BEOPLAY APP Az aktivitásodhoz szabja a zenei profilt A BeoPlay H5 különböző zenei profilokkal rendelkezik, hogy a lehető legjobb hangzást nyújtsa neked, függetlenül attól, hogy mit csinálsz. A BeoPlay App beállításait az okostelefonoddal vagy Apple Watch-csal is tudod módosítani, sőt a ToneTouch előre beállított zenei profilokat kínál fel neked, az aktivitásodhoz illeszkedően, legyen az edzés, utazás, podcast hallgatás vagy egyszerű pihenés. Ezáltal sokkal inkább úgy tudod élvezni a hangzást, ahogy a zenész is elképzelte. Kényelem Kényelmes a hosszútávokon – és a rövideken is A H5 úgy lett tervezve, hogy mozgás közben is tudj zenét hallgatni és hívásokat fogadni, ezért szorosan illeszkedik a füledhez. Különböző méretű, cserélhető ComplyTM Sport és szilikon gumiharangok vannak a csomagban, amik biztosítják a lehető legjobb illeszkedést. A kábelcsiptetővel pedig testre szabhatod a kábelhosszt. ComplyTM Sport gumiharangok A SweatGuardTM technológiával készült
ComplyTM Sport gumiharangok magas teljesítményű memória habból készültek. A masszív, ugyanakkor lélegző anyagnak jobb a tapadása, és a helyén tartja a fülhallgatót. Hőre aktivizálódnak és kitágulnak.
Három méretben érhető el.
(S, M, L) Szilikon gumiharang Akik inkább a szilikon gumiharangot kedvelik,
azok négy méret közül választhatnak.
(XS, S, M, L) Dizájn Úgy terveztük, hogy kívül-belül helytálljon Csepp és porálló – a BeoPlay H5-öt úgy terveztük, hogy kimenj vele a terepre és használd.
  • A fülhallgató háza rétegzett gumiból és polimerből készült, ami ellenáll az izzadságnak és kevésbé használódik el.
  • A kábel, ami összeköti a fülhallgatókat, közvetlenül bele van építve a gumiba, ez megakadályozza azt, hogy kosz vagy izzadság kerüljön az elektronikába.
  • A ComplyTM Sport fülharangok szintén ellenálló kialakításúak, nem engedik, hogy kosz kerüljön be hangszórókba.
Kitart melletted Akár 5 órányi vezetéknélküli mobilitás két töltés között A vezetéknélküli BeoPlay H5 az összes napi aktivitásigényedet igyekszik kielégíteni, az utazástól a futásig.
  • A töltés egyszerűen megoldható az USB töltőállomással, nincs rá szükség, hogy szétszedd a terméket a töltéshez.
  • A H5 mágnesesen csatlakozik, ezért ugyanolyan könnyen tudod tölteni, mint ahogy felkaphatod a töltőállomásról, amikor elmész otthonról
  • A töltőállomás kiegészítőként is megvásárolható, így akár pluszban vehetsz még egyet a munkahelyedre is.
Mindig kéznél Mivel ez egy mindennapi használatra szánt termék, ezért a H5-öt úgy terveztük, hogy akkor is kényelmes legyen, amikor használod, és akkor is, amikor nem. Mindkét fülhallgatóban van egy mágnes, ezért könnyen össze tudod fogni a nyakad körül, akár egy nyakláncot. A fülhallgató így bármennyi ideig lehet a nyakadon, mert automatikusan kikapcsolja magát, ha a mágnesek összeérnek. Stílus Akár egy trendi edzőcipő A H5 nem csupán azt akarja sugározni, hogy épp úton vagy az edzőterembe, hanem ezzel párhuzamosan divatos is akar lenni. Így nemcsak akkor veheted fel, ha edzeni mész, hanem önmagában is stílusos kiegészítő. BeoPlay H5 Átalakítja a mindennapjaidat. Kevesebb vezeték, több inspiráció.